INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - JUVENTUS 1-3

REAL MADRID - JUVENTUS 1-3 / VIDEO Ronaldo și Buffon s-au întâlnit la interviurile de după meci

FOTO: Captură Marca.es
FOTO: Captură Marca.es

Articol de GSP - Publicat joi, 12 aprilie 2018 09:03

Gianluigi Buffon și Cristiano Ronaldo au fost surprinși îmbrățișându-se în timpul interviurilor de la finalul meciului dintre Real Madrid și Juventus, 1-3. 

Ronaldo și Buffon au fost protagoniștii returului dramatic dintre Real și Juventus. Italianul a fost eliminat după ce i-a reproșat lui Michael Oliver penalty-ul acordat la ultima acțiune a jocului. Ronaldo a transformat cu sânge rece și păstrează Realul în cursa spre a treia Ligă consecutivă. 

În timpul interviului frapant dat de Buffon (vezi detalii AICI), Ronaldo a intervenit și i-a transmis un mesaj de încurajare legendei Italiei. 

Vezi video cu momentul dintre Ronaldo și Buffon!

  • Liverpool, Real Madrid, AS Roma și Bayern sunt echipele calificate în semifinalele Ligii. Tragerea la sorți va fi vineri.

Vezi și:

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează