INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID

Stupoare la Real Madrid! Motivul incredibil pentru care Marcelo nu poate juca în returul cu Chelsea

foto: Guliver/GettyImages +11   FOTO
foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 aprilie 2021 13:50 / Actualizat miercuri, 28 aprilie 2021 19:15

Real Madrid și Chelsea au remizat marți, 1-1, pe terenul madrilenilor, în turul semifinalelor UEFA Champions League, iar Zinedine Zidane a primit o veste proastă în privința returului.

În meciul retur, de pe 5 mai, Real Madrid are șanse să nu poată conta pe brazilianul Marcelo (32 de ani). Fundașul stânga brazilian nu va putea merge la Londra dintr-un motiv incredibil.

Marca scrie că Marcelo a fost ales să facă parte dintr-o comisie electorală pentru alegerile Parlamentului Comunității Autonome Madrid, care au loc în ziua în care Real pleacă spre Anglia, 4 mai.

Real Madrid a făcut contestație

Spaniolii scriu că deja Real Madrid a depus contestație cu privire la desemnarea lui Marcelo, cerând ca acesta fie eliberat de datorie, din motive profesionale. Alegerea brazilianului s-a făcut prin tragere la sorți, pe data de 5 aprilie.

Potrivit autorităților, după acea dată, cei desemnați au 7 zile pentru a demonstra de ce nu pot face parte din Comisie. Dacă lui Marcelo nu i se va accepta recursul, el poate veni la Londra pe cont propriu, în ziua meciului

Legea spaniolă spune că doar anumite categorii de peroane pot refuza să facă parte din comisie din motive profesionale: cei care în ziua alegerilor prestează servicii esențiale (medici, pompieri, asistenți medicali, forțele de ordine), jurnaliștii și persoanele care se ocupă de acoperirea subiectului în presă, cei care au funcții electorale sau cei care participă la evenimente publice, legate de vot, și care nu pot fi înlocuiți.

VIDEO Marcelo, goluri spectaculoase contra lui Chelsea

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

N'Colosal Kante a uimit pe toată lumea cu Real Madrid » „Un Makelele modern, într-un grup de alergători kenyeni”

Barcelona contraatacă după oferta lui PSG pentru Messi! Catalanii fac rost de 500 de milioane de euro pentru două obiective clare

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
parpalache
parpalache  •  28 Aprilie 2021, 18:55

Pai daca revine Mendy,oricum Marcelo nu va juca!

enigmaticul
enigmaticul  •  28 Aprilie 2021, 14:35

Mare scofală că nu merge ăsta să joace în retur! Oricum degeaba ar merge, Chelsea se va califica, iar una dintre cele două echipe engleze va lua și trofeul UCL!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează