INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - LIVERPOOL 3-1

Cea mai bună peformanță all-time în Champions League! Capitolul la care Real Madrid strălucește, după lecția dată lui Liverpool

Real Madrid continuă să scrie istorie în Champions League. foto: Guliver/Getty Images +17   FOTO
Real Madrid continuă să scrie istorie în Champions League. foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 aprilie 2021 08:36 / Actualizat miercuri, 07 aprilie 2021 09:59

Real Madrid a câștigat prima manșă a „șocului” cu Liverpool din sferturile de finală ale Champions League, scor 3-1, luând prima opțiune la calificarea în careul de ași. 

Victoria în ritm de tango a madrilenilor scoate la suprafață o statistică mai mult decât interesantă și care probează încă o dată chimia dintre Real Madrid și cea mai prestigioasă competiție continentală. 

În urma meciului cu Liverpool, Real a ajuns la 23 de meciuri consecutive în care a marcat cel puțin un gol în fazele eliminatorii din Liga Campionilor. Nu a mai terminat o partidă fără gol din 2016. Cea mai bună performanță all time în UCL!

Ultimul meci al lui Real fără gol marcat în fazele eliminatorii din Ligă? Acum aproape cinci ani, în turul semifinalei cu Manchster City, 0-0. Madrilenii aveau să câștige returul și să se califice în finala cu Atletico Madrid, unde s-au impus la penalty-uri.

3 Ligi consecutivea cucerit Real Madrid (2016, 2017, 2018)

Zinedine Zidane: „Ceea ce fac jucătorii e extraordinar”

Nu am câștigat nimic încă, dar sunt fericit cu modul în care ne-am descurcat. Ceea ce fac jucătorii e extraordinatr în condițiile dificultăților pe care le-am întâmpinat.

O mulțime de lucruri ni se întâmplă în acest sezon, dar suntem pregătiți pentru a le înfrunta. Sunt fericit pentru Vinicius, avea nevoie să marcheze, exact ca și-n cazul lui Asensio. Vini joacă bine, își ajută echipa, iar faptul că marchează îi ridică moralul. Lui îi lipseau golurie, așa că va prinde multă încredere după meciul de azi. Nu știu dacă e cel mai bun meci al său la Real Madrid, dar o «dublă» într-un meci din sferturile Champions League e foarte importantă - Zinedine Zidane, antrenor Real Madrid

FOTO Imagini spectaculoase din meciul Real Madrid - Liverpool 3-1

+13 FOTO

VIDEO Momente de colecție din cariera lui Zinedine Zidane

Citește și alte știri din Liga Campionilor: 

FOTO+VIDEO Real Madrid - Liverpool 3-1 » E competiția lor! Vinicius o duce pe Real cu un picior în semifinale

„Ceea ce fac e extraordinar!” » Discursul lui Zinedine Zidane după Real Madrid - Liverpool 3-1 + pe cine a lăudat

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ripensistu
ripensistu  •  07 Aprilie 2021, 15:14

Real Madrid o echipa cocalara umflata artificial de *** Perez, o sa dispara performantele odata cu acest personaj sinistru.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează