INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL - LIVERPOOL 3-1

FOTO+VIDEO Real Madrid - Liverpool 3-1 » E competiția lor! Vinicius o duce pe Real cu un picior în semifinale

Real Madrid a învins-o pe Liverpool, scor 3-1, în manșa tur a „sferturilor” din Liga Campionilor și e marea favorită la calificarea în semifinale. +17   FOTO
Real Madrid a învins-o pe Liverpool, scor 3-1, în manșa tur a „sferturilor” din Liga Campionilor și e marea favorită la calificarea în semifinale.

Articol de - Publicat marti, 06 aprilie 2021 23:50 / Actualizat miercuri, 07 aprilie 2021 00:02

Real Madrid a învins-o pe Liverpool, scor 3-1, în manșa tur a „sferturilor” din Liga Campionilor și e marea favorită la calificarea în semifinale.

Real Madrid - Liverpool 3-1 » Cronică: „Seara lui Vini”

"Dubla" lui Vinicius a lovit în plin campioana Angliei. Real a repetat victoria cu 3-1 din finala Ligii de la Kiev 2018.

Privind statistica la pauză, te întrebi dacă se joacă, într-adevăr, Real - Liverpool, în "sferturile" Champions? Nouă șuturi, los Blancos, zero, the Reds. 4-0 pe poartă! Și 2-0 pe tabela de la Valdebebas. Chiar ca un antrenament în baza de pregătire a fost prima repriză pentru spanioli.

+13 FOTO

Kroos decide tot

Insularii n-au centrul apărării din toamnă, Van Dijk și Joe Gomez accidentându-se grav, dar Zidane i-a pierdut și el în preajma acestui meci pe Sergio Ramos, lovit, și pe Varane, depistat cu coronavirus ieri dimineață. Durerea lui Klopp e că nici mijlocul nu funcționează, nici atacul. În timp ce adversarii se simt bine. Ies combinațiile, accelerează și îi surprind pe britanici.

Uneori, Kroos nu mai are răbdare să avanseze cu pase la cei mai apropiați coechipieri, are privirea mereu înainte, văzând tot ce se întâmplă pe teren. Iar lansările provoacă panică în apărarea lui Liverpool. Datorită lui înscrie Real. Nu o dată, de două ori.

  • Minutul 27: diagonală Kroos, de 60 de metri. Vinícius sprintează dintre Phillips și Alexander-Arnold, e singur cu Alisson. Nu ratează. 1-0. 
  • Minutul 36: tot germanul pasează lung, Alexander-Arnold vrea să-i trimită propriului portar, însă gafează și mingea ajunge la Asensio. Alt gol. 2-0.
Real Madrid - Liverpool 3-1 » E competiția lor! Vinicius o duce pe Real cu un picior în semifinale
Real Madrid a deschis scorul prin Vinicius, care a beneficiat de o pasă fantastică reușită de Toni Kroos din propria jumătate

Reacția lui Salah. Dar Real închide

Totuși, exact înainte de 2-0, arbitrul Felix Brych a greșit. O eroare mare. Nu a observat că Lucas Vázquez l-a împins pe Mané. Era ultimul apărător alb. Nici VAR nu a reacționat. Acțiunea s-a mutat la Kroos și, de aici, desprinderea. Protestele lui Klopp împotriva compatriotului, inutile.

Dar, chiar și în asemenea condiții, nu poți spune că s-a terminat. Nu cu Liverpool. Cum începe repriza secundă, primul șut la poartă, prima minge cadrată, primul gol. Salah, 2-1 (51). The Reds sunt aproape de 2-2. Mendy respinge în ultima clipă de lângă Mané. Nu e 2-2, ci 3-1. Din nou, Vinícius (65). Cu mustață, Alisson e mai șic, însă parcă nu mai e atât de sigur. 3-1, precum în finala Ligii din 2018. Rămâne la fel până la capăt? Da, exact ca la Kiev!

23 de meciuriîn care a marcat cel puțin un gol are Real Madrid în fazele eliminatorii din Liga Campionilor. Nu a mai terminat o partidă fără gol din 2016. Cea mai bună performanță all time în UCL!

4 goluria marcat Asensio în ultimele 4 meciuri la Real Madrid. E prima dată în carieră când înscrie în 4 partide consecutive. Anterior acestor reușite, marcase 4 goluri în 40 de meciuri la formația „blanco”

0 șuturia cadrat Liverpool în prima repriză, premieră negativă pentru „cormorani” în actuala stagiune. Ultima „ispravă” de acest gen în Ligă a echipei: 2014

Real Madrid - Liverpool 3-1 

Real Madrid - Liverpool: echipele de start

Real Madrid: Courtois - Lucas Vazquez, Militao, Nacho, Mendy - Kroos, Casemiro, Modric - Asensio, Benzema, Vinicius
Rezerve: Lunin, Altube - Marcelo, Valverde, Odriozola, Isco, Mariano Diaz, Rodrygo, Arribas, Chust
Antrenor: Zinedine Zidane

Liverpool: Alisson - Arnold, Kabak, Phillips, Robertson - Keita, Fabinho, Wijnaldum - Salah, Jota, Mane
Rezerve: Adrian, Davies - Thiago, Milner, Firmino, Oxlade-Chamberlain, Jones, Tsimikas, Shaqiri, Davies, R. Williams, Cain
Antrenor: Jurgen Klopp

Arbitru: Felix Brych
Stadion: „Alfredo di Stefano” (Madrid)

Tabloul Champions League:

  • Semifinala 1: Bayern Munchen/Paris Saint-Germain - Manchester City/Borussia Dortmund 
  • Semifinala 2: Real Madrid/Liverpool - FC Porto/Chelsea

Citește mai multe știri din Liga Campionilor:

Pep Guardiola atacă Borussia Dortmund: „Nu găsesc un jucător fără calitate, dar plătesc comisoane mari pentru tineri”

Ovidiu Hațegan revine în Champions League! Va arbitra un meci de foc în sferturi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
ripensistu
ripensistu  •  07 Aprilie 2021, 15:16
Postat de realcf pe 07 Aprilie 2021, 08:49

Nu ai nici o treaba cu fotbalul!

Sa ajunga la inchisoare infractorul Perez si mai vedem noi.

10216825644665016
Alex Anghel  •  07 Aprilie 2021, 09:00

Victorie fără dubii pentru Real Madrid, Klopp a fost surclasat de Zidane, iar pasele în spatele fundaşilor lui Liverpool, geniale. Asta a fost cheia partidei, englezii au intrat într-un joc pe contre şi nu i-au putut bloca la mijloc pe Kroos şi Modric, care i-au lansat mai mereu pe cei trei atacanţi, cu Alexander Arnold şi Robertson de multe ori prinşi în faţă. Trebuie însă subliniat că înainte de golul de 2-0, Mane a fost faultat clar la marginea careului. Cred că erau circumstanţe şi de roşu, în optimi cu Atalanta un jucător al italienilor a fost eliminat pentrumai puţin.

realcf
realcf  •  07 Aprilie 2021, 08:50

Diferenta mare intre cele doua echipe! Sa nu ai sut pe poarta in prima repriza....spune multe despre Liverpool! Totusi e doar primul meci... fanii varzelonei stiu la ce ma refer :))

Vezi toate comentariile (9)
Comentează