INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIGA CAMPIONILOR

Pep Guardiola atacă Borussia Dortmund: „Nu găsesc un jucător fără calitate, dar plătesc comisoane mari pentru tineri”

Pep Guardiola, foto: Imago
Pep Guardiola, foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 05 aprilie 2021 13:38 / Actualizat luni, 05 aprilie 2021 13:41

Pep Guardiola (50 de ani) își cunoaște foarte bine adversarul, după experiența de la Bayern: „O respect pe Borussia Dortmund, care, într-un meci sau două, este capabilă de orice. S-a văzut cu Sevilla”.

Dortmund se descurcă mai bine în Champions decât în Bundesliga, unde se află doar pe locul 5, la 7 puncte de ultima poziție de Ligă. 

Problemele „galben-negrilor" din campionat nu îl derutează însă pe Guardiola, care laudă BvB: „Dacă există un om în oraș care să știe foarte bine Borussia, eu sunt! Nu există un jucător fără calitate în lot. A cheltuit o mulțime de bani pentru a aduce tineri și foarte tineri, plătind și comisioane mari agenților tocmai pentru că ei posedă calități incredibile".

  • Manchester City - Dortmund se joacă mâine, de la ora 22:00, și este transmis în România de Digi 2, Telekom 2, Look Sport;

Dortmund, fără Jadon Sancho cu Manchester City

Managerul lui Man. City face o aluzie la Haaland, pentru care impresarul Mino Raiola vrea salariu de minimum 30 de milioane de euro anual plus un comision de 20 de milioane pentru el și alte 20 pentru tatăl atacantului! 

Un jucător de la FCSB i-a luat ochii lui Sânmărtean: „Poate fi noul star al fotbalului românesc! Mi-a atras atenția nesimțirea cu care manevrează mingea”
FCSB - CRAIOVA 0-0
Un jucător de la FCSB i-a luat ochii lui Sânmărtean: „Poate fi noul star al fotbalului românesc! Mi-a atras atenția nesimțirea cu care manevrează mingea”

Poate că nu are consistență în campionat, însă într-un meci sau două, e capabilă de orice. S-a văzut cu Sevilla, ce a cucerit Europa League anul trecut. Am urmărit atent jocul cu Frankfurt, o respect pe Dortmund și trebuie să fim agresivi, să câștigăm ambele manșe". În care Jadon Sancho are șanse infime să conteze, englezul neantrenându-se nici în weekend.

UEFA și FIFA ne ucid jucători! N-am luat o pauză de la începutul sezonului, niciodată! Fotbaliștii sunt oameni, nu mașini
- Pep Guardiola, manager Man. City

6 victorii,un egal și patru eșecuri a înregistrat Pep Guardiola în 11 dueluri ca antrenor cu Dortmund

Citește și: 

Rafa Benitez prefațează „șocul” din sferturile Ligii Campionilor: „Real Madrid va căuta mingea, Liverpool un duel trepidant”

Verratti s-a infectat pentru a doua oară cu coronavirus în ultimele două luni! Mijlocul lui PSG, rupt cu Bayern

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
leu.mr
leu.mr  •  05 Aprilie 2021, 16:41

Comision pt tata pe baza a ce ? Ca a dat din fund cind l-a conceput pe Halland ??? Timpita lume !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează