INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIGA CAMPIONILOR

Rafa Benitez prefațează „șocul” din sferturile Ligii Campionilor: „Real Madrid va căuta mingea, Liverpool un duel trepidant”

Rafa Benitez
(foto: Imago)
Rafa Benitez (foto: Imago)

Articol de - Publicat luni, 05 aprilie 2021 11:26 / Actualizat luni, 05 aprilie 2021 11:45

Rafa Benitez (60 de ani), născut în Madrid, trăiește la Liverpool, le-a antrenat și pe Real Madrid, și pe Liverpool și crede că cine-și va impune ritmul va câștiga: „Real va căuta mingea, Liverpool un duel trepidant”.

Cine-ar putea prefața mai bine remake-ul finalei Ligii de la Kiev, din 2018, decât unul ce-a stat pe ambele bănci tehnice? Un antrenor născut în Madrid și care i-a pregătit pe „albi" în 2015-216, dar mutat cu familia la Liverpool, unde a trăit cele mai mari bucurii între 2004 și 2010, s-a întors după aventura chineză (la Dalian) și nu vede o favorită clară în duelul campioanelor Spaniei și Angliei.

În condițiile absenței fanilor, Real are însă avantaj. Atmosfera de pe «Anfield» a contat decisiv în destule meciuri, mai ales în Europa", spune Rafa Benitez în interviul publicat de cotidianul Marca.

  • Real Madrid - Liverpool va avea loc mâine, de la ora 22:00, și este transmis în România de Digi 1, Telekom 1, Look Plus;

Rafa Benitez despre Real Madrid - Liverpool: „Am prieteni în ambele echipe"

Tehnicianul de 60 de ani, care a jucat două finale, câștigând una cu „cormoranii", a analizat atent cele două sfert-finaliste și crede că cine își va impune ritmul va avea câștig de cauză: 

Liverpool va dori meciuri trepidante, presing sus și va contraataca rapid. Real va căuta să țină mingea, să fie mai multe pauze. Are jucători de calitate, mereu și-a ridicat nivelul în a doua parte a stagiunii. Oricum am prieteni, multe amintiri frumoase în ambele tabere și prefer să nu dau o câștigătoare.
- Rafa Benitez

Sancțiuni extreme după scandalul de rasism din La Liga » Ce riscă jucătorul lui Cadiz
SPANIA
Sancțiuni extreme după scandalul de rasism din La Liga » Ce riscă jucătorul lui Cadiz

Lipsește căpitanul Sergio Ramos

Mult așteptata revanșă a lui Mo Salah nu se va produce, pentru că Sergio Ramos, care l-a rupt pe egiptean în acea ciocnire din Ucraina, s-a accidentat la echipa națională. Și ratează și returul de la Liverpool. Zidane ar prefera, potrivit AS, atacul cu Vinícius Júniorși Asensio încadrându-l pe Benzema ca parteneri ideali, cei trei având 33 de goluri și 14 de pase decisive în acest sezon.

4 trofeea cucerit Benitez cu Liverpool, niciunul la Real. Mai are opt cu Valencia, Inter, Chelsea și Napoli, câștigând toate trofeele europene și mondiale, mai puțin Cupa Cupelor

Virusul a afectat presezonul și forma de pregătire a antrenorilor și jucătorilor. S-au înmulțit grav accidentările, s-au schimbat condițiile de deplasare, iar Liverpool a suferit foarte mult.
- Rafa Benitez, manager spaniol

Citește și alte știri din Liga Campionilor: 

„Dubla” FC Porto - Chelsea din „sferturi” se va juca la Sevilla, deși Portugalia nu mai e în zona roșie

Ovidiu Hațegan revine în Champions League! Va arbitra un meci de foc în sferturi

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează