INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIGA CAMPIONILOR

„Dubla” FC Porto - Chelsea din „sferturi” se va juca la Sevilla, deși Portugalia nu mai e în zona roșie

Chelsea, foto: Imago
Chelsea, foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 30 martie 2021 18:54 / Actualizat marti, 30 martie 2021 19:02

Deși Portugalia a ieșit de pe lista roșie a țărilor cu restricții la călătorie spre și din Marea Britanie, FC Porto nu va putea disputa pe teren propriu manșa tur a „sferturilor" Ligii cu Chelsea, de pe 7 aprilie. Și nici returul nu va avea loc pe Stamford Bridge, șase zile mai târziu!

UEFA a anunțat ieri că ambele partide se vor muta în Spania, la Sevilla, pe „Ramon Sanchez-Pizjuan"! Trupa lui Thomas Tuchel a jucat și primul meci cu Atlético Madrid (1-0) din "optimi" pe teren neutru, pe Arena Națională din București.

Planul secret pregătit de UEFA pentru finala Ligii Campionilor din 29 mai

Cele opt echipe rămase în cursă pentru câștigarea Ligii Campionilor au fost anunțate deja că vor avea fani dacă ajung să joace cu trofeul pe masă. Biletele smart vor fi la purtător pe telefoanele mobile, se vor împărți egal între finaliste și vor fi netransmisibile.

UEFA va lua luna viitoare decizia finală în privința deschiderii tribunelor la meciurile de la Euro și insistă ca dintre cele 12 orașe gazdă să rămână doar cele care vor permite accesul suporterilor. Forul continental are însă planuri mari și, mai devreme, cu finala Champions League.

„Daily Mail" a aflat că la meciul de pe 29 mai, de pe Ataturk Olympic Stadium, vor putea asista cel puțin 9.000 de suporteri, biletele urmând a fi împărțite egal de echipele calificate și distribuite "la purtător" pe telefoanele mobile. Toate cele 8 cluburi ajunse în "sferturi" au fost informate despre intenția celor de la UEFA, dar verdictul final (inclusiv locurile totale disponibile) va fi dat doar de guvernul turc. Totul aici.

Citește și: 

Cel mai bun debut albastru! Thomas Tuchel este managerul cu cel mai puternic start în istoria lui Chelsea

Sir Alex Ferguson, speriat de un jucător român înainte de un meci din Liga Campionilor: „El este singurul pericol”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează