INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STRANIERI

Sir Alex Ferguson, speriat de un jucător român înainte de un meci din Liga Campionilor: „El este singurul pericol”

Sir Alex Ferguson (79 de ani) FOTO Guliver/Gettyimages
Sir Alex Ferguson (79 de ani) FOTO Guliver/Gettyimages

Articol de GSP - Publicat joi, 18 martie 2021 13:44 / Actualizat joi, 18 martie 2021 15:34

Lucian Sânmărtean (41 de ani) a evoluat pentru Panathinaikos în perioada 2003-2007 și a dezvăluit ce a spus Sir Alex Ferguson (79 de ani) despre el înainte de o partidă cu Manchester United, din Liga Campionilor.

În sezonul 2003/04, Panathinaikos a evoluat în grupele Ligii Campionilor, alături de Manchester United, Stuttgart și Rangers, iar trupa la care evolua și Lucian Sânmărtean a obținut patru puncte și a terminat pe locul 3. PAO a mers mai departe în Cupa UEFA, de unde a fost eliminată de Auxerre, în turul 3 al competiției.

Sir Alex Ferguson: „Lucian Sânmărtean este singurul pericol”

În prima etapă din grupele Ligii, Panathinaikos a evoluat cu Manchester United, iar formația pregătită de Sir Alex Ferguson a învins cu un neverosimil 5-0. Lucian Sânmărtean a fost integralist în partida de pe Old Trafford și a rememorat momentul în care tehnicianul „diavolilor roșii” și-a avertizat jucătorii să fie atenți la el.

„Când am intrat pe Old Trafford, am înţepenit. Sir Alex a zis «românul din echipa grecilor este singurul pericol». Nu ştiu dacă în Premier League m-aş fi adaptat, mă refer la fizic. Jucătorii mari, dacă au un sezon mai slab, sunt mâncaţi”, a declarat Lucian Sânmărtean la Antena Sport.

3 goluri și 1 assistîn 35 de partide a oferit Lucian Sânmărtean pentru Panathinaikos

2 trofeea câștigat Lucian Sânmărtean cu Panathinaikos: titlul și cupa în sezonul 2003/04

Lucian Sânmărtean, măcinat de accidentări grave, nu a reușit să atingă potențialul maxim în cariera sa, iar în 2007 a plecat din capitala Greciei la Utrecht, unde a jucat în 16 partide pentru trupa de pe Stadion Galgenwaard. În 2009 a revenit la Gloria Bistrița, club unde a efectuat și junioratul, iar în România a mai evoluat pentru FC Vaslui, FCSB, Pandurii Tg. Jiu și FC Voluntari.

3 trofeea cucerit Lucian Sânmărtean în România, toate cu FCSB: 2 Liga 1 și o Cupă a României

VIDEO. Sir Alex Ferguson, cel mai mare manager din istoria lui Manchester United

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Joan Laporta: „Te iubesc, Leo! Nu poți pleca” » Cum a reacționat Messi după primul discurs oficial al noului președinte de la Barcelona

Variantă uluitoare pentru Răzvan Lucescu » Ar putea ajunge la echipa pe care a acuzat-o de jaf! S-ar repeta situația tatălui său, în Ucraina

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
publicer
publicer  •  18 Martie 2021, 20:21

S a speriat rau de tot scotianul! Abia i au batut cu 5-0. ))) Grecii o echipa de petarde vs Man U. Iar cu o floare nu se face primavara. Deja e comic ce titluri apar. Daminuta cel mai ravnit burlac, pocnitoarea aia a lui Coman e vedeta, ziar de impachetat pesti cum a spus cineva pe aici. Nu sunt subiecte cronicarilor dupa ureche?!)))

fairplayromania
fairplayromania  •  18 Martie 2021, 16:14

Articol the best !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează