INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - ȘAHTIOR 2-3

Real Madrid - Șahtior 2-3. Zinedine Zidane: „Mă doare, însă mă simt în stare să repar situația și asta vreau să încerc”

Zinedine Zidane +15   FOTO
Zinedine Zidane

Articol de - Publicat joi, 22 octombrie 2020 10:57 / Actualizat joi, 22 octombrie 2020 13:38

Real Madrid - Șahtior 2-3. Zinedine Zidane și-a asumat alegerile extravagante ale titularilor și vina eșecului, al doilea la rând acasă, o premieră negativă cu antrenorul francez la Real: "Eu trebuie să găsesc soluții!”

Real s-a făcut de râs în primele 45 de minute halucinante și nu a mai putut repara dauna după pauză cu Șahtior (2-3). Zidane și-a imaginat că poate menaja patru piese grele pentru Clásico și când s-a trezit la realitatea crudă era târziu. Niciodată cu antrenorul francez pe bancă nu s-a mai întâmplat ca los blancos să lege două eșecuri acasă. Cel cu Cádiz n-a fost un accident, iar fanii se tem de un dezastru sâmbătă, contra Barcelonei. Mai ales dacă nu se va reface Sergio Ramos.

"Trebuie să ridicăm capul"

Fără căpitan, defensiva a arătat comic. Varane a dat autogol, amintind de meciul cu Man. City, Marcelo a dovedit că locul lui este pe bancă, doar Mendy și De Gea (câte parade a reușit!) au încercat să limiteze umilința în fața unor adversari care zburdau în Valdebebas și le-au ascuns mingea. "Nu am văzut echipa cum aș fi vrut, și când se întâmplă asta e clar culpa ta. Un lucru bun e c-am reacționat în a doua repriză pentru că ei nu meritau asta, sunt campioni. Mă doare, însă mă simt în stare să repar situația și asta vreau să încerc. Vom căuta soluții și le vom găsi. Ceea ce azi a fost cenușiu va deveni frumos mâine. Trebuie să ridicăm capul!", declară Zizou.

+11 FOTO

Gol după 14 secunde!

Intrarea lui Vinicius în locul lui Jovici (altă șansă irosită) a fost doar un revulsiv, cu cel mai rapid gol al unei rezerve din istoria Ligii, 14 secunde, una mai puțin ca Ricken (Borussia Dortmund, 1997). Tot brazilianul a anulat (ofsaid) în prelungiri punctul egalării. La fel și reușita lui Luka Modric a dat iluzia „remontadei”. "N-am fost la înălțimea competiției în prima repriză", a admis și croatul. Niciodată în Ligă, Real n-a început cu eșec acasă în grupă. Și o echipă care a ratat startul n-a luat titlul! 

"Din moment ce prima repriză a fost slabă, înseamnă că nu am făcut ceva corect. Primul gol a schimbat totul și ne-a costat. N-am avut încredere, n-am intrat în joc așa cum știu să o facem"
Zinedine Zidane, antrenor Real

7înfrângeri din ultimele opt suferite de Real Madrid în toate competițiile s-au întâmplat în lipsa lui Sergio Ramos. În ultimele șapte jocuri acasă în Ligă, a încasat 16 goluri

UEFA CHAMPIONS LEAGUE. VIDEO + FOTO Bayern, devastatoare și în noua ediție! Real Madrid și Inter, probleme în grupa B

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează