INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  GRUPA G

Real Madrid - ȚSKA Moscova 0-3 // Isco Alarcon e în cel mai rău moment al carierei » Fluierat de fani, a refuzat banderola: ”Ce vreți de la mine?”

Isco a primit linie în loc de notă în cotidianul As. Nu există mai jos de atât
Isco a primit linie în loc de notă în cotidianul As. Nu există mai jos de atât

Articol de - Publicat joi, 13 decembrie 2018 10:15

Cândva unul dintre eroii los blancos, Isco Alarcon a rămas singur în vestiar. Fără sprijinul colegilor, al antrenorului și al suporterilor.

Acesta este Realul sezonului 2018-2019. După trei Ligi ale Campionilor în serie, poate pierde de două ori în fața ultimei clasate: 0-4 tur-retur cu ȚSKA Moscova, 0-3 pe "Bernabeu", cel mai crunt eșec suferit vreodată la Madrid în Champions. La nouă ani de la ultima înfrângere acasă în grupe, 2-3 cu Milan.

"Fluierăturile erau normale"

Imaginea care developează cel mai fidel situația critică a albilor e reacția lui Isco și replica fanilor. În minutul 54, fluierat de propriii suporteri după un șut eșuat, playmakerul cândva atât de iubit la Real a urlat spre tribune: "Ce vreți de la mine?". Și, din acel moment, timp de un sfert de oră, mijlocașul a fost fluierat la fiecare atingere. Iar Solari, antrenorul care nu-l consideră esențial pentru echipa sa, a spus: "Fluierăturile erau normale". Apoi, a nuanțat: "Nu mă refer neapărat la Isco, era vorba de toți jucătorii la un asemenea rezultat".

"Și Isco trebuie să muncească mai mult"

Isco nu mai e susținut de antrenor, nu-i mai are alături pe fani, iar în vestiar e singur. Potrivit Marca, andaluzul nu face parte din niciun clan blanco: "Nu e apropiat de lideri, nici de Ramos, nici de Marcelo".

Brazilianul i-a reproșat după ce a fost lăsat în afara lotului la Roma: "Și Isco trebuie să muncească mai mult".

Și tot Marcelo a dezvăluit ce s-a întâmplat miercuri, în minutul 74: "Am vrut să-i ofer banderola lui Isco, dar el mi-a spus să i-o dau lui Carvajal. Nu mă întrebați de ce. Nu știu".

Încă un motiv care să-l îndepărteze și mai mult pe Isco de Real. La 26 de ani, traversează cel mai dificil moment al carierei sale.

22de mingi a pierdut Isco miercuri, cele mai multe la Real la 0-3 cu ȚSKA

45de goluri a marcat Isco în 257 de meciuri jucate la Real în toate competițiile

"Când cineva te fluieră, e clar că trebuie să schimbi ceva"
Marcelo, fundaș Real

Grupa G

1. Real Madrid 12p
2. AS Roma 9p
3. Viktoria Plzen 7p
4. ȚSKA Moscova 7p

Vezi AICI toate rezultatele de aseară, cu VIDEO+FOTO

Tragerea la sorți a optimilor Ligii Campionilor va fi luni, la Nyon, de la ora 13:00. Vezi AICI detalii despre posibilele dueluri!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează