INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ARBITRAJ

Recompensă inedită pentru Sebastian Colțescu la o lună după ce a făcut praf meciul dintre Astra și Steaua

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 septembrie 2015 10:01

Sebastian Colțescu a rămas în memoria steliștilor ca fiind cel care în etapa a șasea a făcut praf meciul dintre Astra și Steaua, scor 2-0.

Pe 12 august cînd s-a jucat partida, arbitrul craiovean a fost central la derby-ul etapei a șasea și a anulat eronat trei goluri ale Stelei. Pe lîngă asta nu a văzut nici palma pe care Budescu i-a aplicat-o lui Cojocaru, specialiștii considerînd că fotbalistul Astrei trebuia eliminat.

Deși a trecut doar o lună de la aceste probleme, UEFA a decis să-l delege pe Colțescu (35 de ani) la un meci din Liga Campionilor. Acesta va fi arbitru adițional alături de Alexandru Tudor în brigada condusă de Ovidiu Hațegan, cel mai bine cotat arbitru român.

Forul internațional încă n-a anunțat meciul pe care cei trei români îl vor conduce.

După meciul dintre Astra și Steaua, Colțescu a primit nota 2 în Gazeta Sporturilor.

caseta

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
1609288426001049
Vasiliu Daniel  •  13 Septembrie 2015, 19:03

asta dovedește manevrele din fotbal .. furaciuni pe față . și noi ne omorâm între noi pentru niște *** . ar fi frumos sa ne unim toți microbiștii să scandam împotriva mafiei din fotbal ... asta e manipulare pe fața . și Numa refer doar la meciul steaua astra .. la toate .. dinamo steaua petrolul astra Craiova iași Timișoara etc etc ... suntem toți cetățeni ai româniei ... împreună putem face ceva .. dezbinați suntem doar huligani în ochii lor .. si suntem furați mai ușor

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  13 Septembrie 2015, 15:01
Postat de tonyys pe 13 Septembrie 2015, 12:53

Astea-s manevrele lui lupescu de la uefa unde-i sustine pe toti dinamovistii ...tot lupescu l-a lucrat la uefa si pe Radoi, altfel nu se sesiza niciodata uefa - au fost multe cazuri de echipe care jucau in cupele europene cu antrenori fara licenta si nu s-a sesizat nimeni de la uefa.

Mai baietas , tu cred ca nu esti sanatos la cap ! Aia la UEFA stiu foarte bine ce se petrece in toate campionatele si au fisele tuturor antrenorilor incat stiu si cat poarta la pantofi, dar la mintea voastra care screme numai aberatii , nu mai mira pe nimeni ! daca Lupescu vrea sa faca rau stelei acum era in Liga a III-a !

ulen21
ulen21  •  13 Septembrie 2015, 13:44

Stiti vorba:pestele de la cap se impute! Asa si cu fotbalul nostru,se va aduce pe apa sambetei totul.Asa conducatori, asa fotbal! pentru ce naiba sa mai investesti? Sa te fure federatia,arbitrii? Sa faca ei aia mare? Nu mai bine stai cuminte acasa? Sa se naruiasca totul si atunci nu o sa mai faca ei burta mare! Vor pleca toti:investitori,sponsori etc!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează