INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  AC MILAN - INTER 0-2

Record istoric în AC Milan - Inter » Singura consolare a „diavolilor”, după eșecul dureros cu marea rivală

Articol de - Publicat joi, 11 mai 2023 13:49 / Actualizat joi, 11 mai 2023 14:44

AC Milan a pierdut manșa tur a semifinalei UCL în fața rivalei Inter, 0-2 dar are alte motive de satisfacție. Încasările „diavolilor” în urma Derby della Madonnina sunt cele mai mari din istoria clubului.

  • Manșa retur se joacă marți, 16 mai, de la ora 22:00. Finala Ligii Campionilor este programată pe 10 iunie 2023, la Istanbul, pe arena Ataturk.

Conform Gazzetta dello Sport, cei aproximativ 75.000 de de suporteri care au urmărit meciul de pe San Siro au generat venituri de peste 10 milioane de euro, încasări fără precedent în istoria meciurilor jucate de „diavoli” pe teren propriu.

Milano a devenit centrul sportului mondial miercuri seara. La meci au asistat și zeci de staruri, printre care și Novak Djokovic, prieten bun cu Zlatan Ibrahimovic, care s-a deplasat de la Roma pentru a o susține pe AC Milan.

75.532 de spectatoriau asistat la meciul AC Milan - Inter 0-2

AC Milan - Inter s-a jucat într-o atmosferă sufocantă

Cei peste 70.000 de spectatori prezenți pe San Siro la semifinala Ligii Campionilor dintre AC Milan și Inter au creat o atmosferă copleșitoare. Galeriile au afișat scenografii speciale înaintea fluierului de start.

Fanii fotbalului din Milano au așteptat două decenii un nou duel în semifinalele Ligii Campionilor. Ambele galerii au pregătit cu migală momentul, scenografiile fiind impresionante.

Gazdele au afișat în peluză un diavol și au continuat desenul și la tribună, unde a apărut scris un „Forza Milan”.

Oaspeții, având doar jumătate dintr-o peluză la dispoziție, au folosit culorile clubului, negru și albastru, pentru a alcătui numele grupării de suporteri, „Curva Nord Milano”.

+21 FOTO

Citește și alte știri din AC Milan - Inter:

Stefano Pioli nu renunță și vrea minunea! Mesaj ferm transmis după eșecul clar cu Inter: „Îmi cunosc echipa, nu suntem cu nimic mai prejos”

Festival pe San Siro » Vedetele n-au vrut să rateze semifinala Milan - Inter: Djokovic și Zlatan, în prim plan

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează