INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MILAN - INTER

VIDEO + FOTO Sub ochii „diavolului” » Reporterul GSP a surprins atmosfera copleșitoare din tribune la semifinala Milan - Inter

Cei peste 70.000 de spectatori prezenți pe San Siro la semifinala Ligii Campionilor dintre AC Milan și Inter au creat o atmosferă copleșitoare. Galeriile au afișat scenografii speciale înaintea fluierului de start. +25   FOTO
Cei peste 70.000 de spectatori prezenți pe San Siro la semifinala Ligii Campionilor dintre AC Milan și Inter au creat o atmosferă copleșitoare. Galeriile au afișat scenografii speciale înaintea fluierului de start.

Articol de - Publicat miercuri, 10 mai 2023 22:40 / Actualizat miercuri, 10 mai 2023 22:45

Cei peste 70.000 de spectatori prezenți pe San Siro la semifinala Ligii Campionilor dintre AC Milan și Inter au creat o atmosferă copleșitoare. Galeriile au afișat scenografii speciale înaintea fluierului de start. 

Fanii fotbalului din Milano au așteptat două decenii un nou duel în semifinalele Ligii Campionilor. Ambele galerii au pregătit cu migală momentul, scenografiile fiind impresionante.

FOTO. Scenografii impresionante înainte de AC Milan - Inter

+21 FOTO

Gazdele au afișat în peluză un diavol și au continuat desenul și la tribună, unde a apărut scris un „Forza Milan”.

Oaspeții, având doar jumătate dintr-o peluză la dispoziție, au folosit culorile clubului, negru și albastru, pentru a alcătui numele grupării de suporteri, „Curva Nord Milano”. 

VIDEO. GSP a surprins atmosfera copleșitoare de la AC Milan - Inter

Pleiadă de vedete pe San Siro

Milano a devenit centrul sportului mondial pentru această seară. La meci asistă zeci de staruri, printre ele numărându-se și Novak Djokovic. 

Sub ochii „diavolului” » Reporterul GSP a surprins atmosfera copleșitoare din tribune la semifinala Milan - Inter
FOTO: GettyImages

Prezent la turneul ATP de la Roma, programat tot în această săptămână, sârbul a venit să își susțină bună prieten, pe Zlatan Ibrahimovic. 

Privirile le-a întors și Mario Balotelli, fost fotbalist la ambele formații. 

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Patru dintre jucătorii anchetați pentru blaturi și-au recunoscut vinovăția » Câți bani primeau de la mafioți pentru un „galben” sau un penalty

Probleme în paradis? Luciano Spalletti e proaspăt campion al lui Napoli, dar nu se înțelege cu președintele lui Napoli în privința prelungirii contractului

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează