INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - DINAMO TBILISI 1-1 (ÎN TUR 2-0)

Reghe a fost nervos după calificarea de aseară: "Aşa ceva nu accept!"

Articol de - Publicat miercuri, 07 august 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 07 august 2013 00:24

Antrenorul a criticat în termeni duri prestaţia unor jucători, în frunte cu Gardoş, şi a spus că va lua măsuri imediate pentru "a nu mai repeta prestaţia lipsită de atitudine din repriza a doua"


- Domnule Reghecampf, fericit pentru calificare?
- Mulţumit că mergem mai departe, dar de joc nu numai că nu pot fi, chiar sînt extrem de supărat! Abia aştept să ajungem în cantonament ca să am o discuţie cu jucătorii.

- Ce v-a supărat atît de tare?
- Nu se poate să ai o asemenea atitudine cînd eu le-am spus clar înainte de meci ce şi cum trebuie să joace! Nu e deloc normal să luăm iarăşi gol din fază fixă şi să dormim în multe momente pe teren. Aşa ceva eu nu accept la Steaua!

- A fost vorba cumva şi de o relaxare?
- Dacă a fost relaxare, a fost în capul unor jucători. În cazul în care vom repeta duminică, în derby-ul cu Dinamo, ceea ce am jucat azi în repriza secundă, atunci va fi rău pentru noi.

- Chiar nu găsiţi şi alte bile ale?
- Vreau să uit cît mai repede acest meci! Sînt mereu doar 3-4-5 fotbalişti ce trag echipa după ei, gen Tănase, Bourceanu, Chiricheş, Tătăruşanu, Latovlevici. În rest, îmi pare rău, dar le repet: aşa ceva nu accept la Steaua!

- OK...
- Şi mai e ceva ce m-a deranjat. Atitudinea unor spectatori la adresa lui Adrian Cristea. Îmi pare rău de reacţia lor, o să vadă că Adrian le va demonstra că e fotbalist de Steaua.

"Unii jucători au lăsat de dorit, dar important e că am eliminat o trupă foarte bună, chiar dacă am trăit un pic periculos. Pe final am fost inteligenţi şi cinici"
Mihai Stoica, manager Steaua

"Am demonstrat că avem echipă bună. Merităm să fim în grupele Champions League. Acum ne interesează derby-ul cu Dinamo, sper să-i batem şi să le dau iarăşi gol!"
Lukasz Szukala, fundaş Steaua

"Nu ştiu dacă am fost relaxaţi în repriza a doua. Am primit şi acel gol din fază fixă, cîteva minute nu ne-a ieşit jocul, dar apoi ne-am revenit şi am ţinut partida sub control"
Nicuşor Stanciu, mijlocaş Steaua

"Steaua s-a calificat, dar a arătat unele slăbiciuni. Fazele fixe, Gardoş şi faptul că după ieşirea lui Pintilii s-a pierdut mijlocul terenului au fost punctele slabe, dar Reghe a remediat imediat cu schimbarea Iancu-Prepeliţă"
Ilie Dumitrescu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (43)
2dorr
2dorr  •  07 August 2013, 23:02
Postat de zincat pe 07 August 2013, 18:08

Steaua-Petrolul-Astra-Pandurii merita respect pentru punctele aduse Romaniei. Lasati oftica deoparte si strigatiHAI ROMANIA

RESPECT !!

zincat
zincat  •  07 August 2013, 19:05

Vezi ca acum ai trei de sters...dar poate tu esti B:O:Z:G:O:R SI DEACEEA STERGI FRAIERE

zincat
zincat  •  07 August 2013, 18:08

Steaua-Petrolul-Astra-Pandurii merita respect pentru punctele aduse Romaniei. Lasati oftica deoparte si strigatiHAI ROMANIA

Vezi toate comentariile (43)
Comentează