INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FC BASEL - STEAUA, AZI, 21:45, DIGISPORT 1, DOLCESPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Reghe susţine că Steaua şi-a atins deja obiectivul în Europa: "Nivelul e ridicat, nu e o tragedie dacă pierdem la Basel!"

Foto: Ștefan Constantin
Foto: Ștefan Constantin

Articol de - Publicat miercuri, 06 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat marti, 05 noiembrie 2013 22:24

Reghecampf consideră că elveţienii sînt favoriţi şi susţine că roş-albaştrii şi-au atins deja obiectivul calificîndu-se în faza grupelor


Laurenţiu Reghecampf şi-a schimbat complet discursul dinaintea partidelor din Europa. Dacă înainte susţinea că Steaua are puterea să învingă pe oricine, iar după tragerea la sorţi a zis că speră să termine grupa pe unul din primele două locuri, acum tehnicianul e mult mai modest: "Întîlnim o echipă foarte bună, una ce ne-a creat multe probleme în tur. E bine că am reuşit să egalăm atunci. Sperăm ca mîine să nu mai greşim precum la Bucureşti, mă refer la ce a făcut Latovlevici. Va trebui să ţinem mai mult de minge, să jucăm cît mai compact şi să ne creăm cît mai multe şanse de a marca. În plus, trebuie să avem mare grijă la contraatacurile lor. Oricum, Basel e favorită!".

"Ne-am dat seama ce înseamnă Champions League"
Antrenorul a vorbit apoi de obiectivele roş-albaştrilor, părînd resemnat cu eşecul european: "Cred că ne-am dat seama ce înseamnă Champions League. Nivelul e ridicat, e o altă competiţie, întîlnim nişte formaţii mult mai puternice! Nu putem să comparăm cu ce a fost în sezonul trecut, trebuie să uităm. Totuşi, am arătat că avem valoare, am încredere în jucătorii mei că vor arăta acest lucru şi împotriva lui Basel. Dacă nu vom continua în Europa, nu e nici o tragedie. Pentru noi, obiectivul principal e să luăm titlul, apoi ne gîndim la Cupa României şi să avem un parcurs cît mai lung în cupele europene. Un obiectiv ni l-am atins, am ajuns în grupă, iar acum tot ce vrem e să avem şi rezultate bune".

"Moralul e bun, sîntem neînvinşi în Liga 1"
Tehnicianul e însă încrezător că elevii lui vor dori să schimbe impresia lăsată după remiza de la Corona şi spune că a avut o discuţie cu ei în acest sens: "Meciul de la Braşov a fost un accident. Sîntem totuşi cea mai bună echipă din România, sîntem neînvinşi, moralul jucătorilor n-are de ce să nu fie unul ridicat. Atmosfera la echipă e foarte bună. Într-adevăr, după meciul de la Braşov am schimbat cîteva cuvinte cu jucătorii, e ceva normal, elevii mei sînt profesionişti şi ştiu cînd mă nemulţumesc. N-au de ce să se supere atunci cînd le atrag atenţia că au greşit, iar cu Corona m-a supărat atitudinea lor".

"Vrem respect pentru ce-am realizat!"
Reghecampf şi-a încheiat discursul cu cîteva cuvinte prin care a părut că încearcă să-i scuze pe jucătorii săi în cazul unui eşec diseară: "Aceşti jucători au făcut enorm pentru fotbalul românesc şi trebuie apreciaţi. Cine nu face asta dă dovadă de răutate. În Liga Campionilor întîlnim nişte echipe de mare valoare, aşa că vrem respect!".


"Faţă de partida de la Bucureşti, atunci cînd am arătat bine doar 60-70 de minute, acum vrem victoria. De data aceasta avem toţi jucătorii valizi şi aşteptăm un rezultat mai bun"
Murat Yakin, antrenor Basel

"E un meci decisiv, avem nevoie de un rezultat pozitiv pentru a mai spera la primăvara europeană. Sperăm să facem un joc mult mai bun decît cel de la Bucureşti"
Ciprian Tătăruşanu, portar Steaua

"Am amintiri frumoase cu elveţienii, mă refer în special la meciul cu Grasshopper, cînd i-am eliminat la penaltyuri. Sper ca şi de data aceasta să fiu fericit la finalul partidei"
Ciprian Tătăruşanu, portar Steaua


593894-caseta.jpg

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (19)
coroianmarin
coroianmarin  •  06 Noiembrie 2013, 18:57

reghe esti de tot rasul impreuna cu amaritul de meme !!!!!!!!!!!!!!

suiac
suiac  •  06 Noiembrie 2013, 17:07

Pana " mai ieri ' atotstiutorul asta de Reghecampf se lauda in sus si in jos, era arogant cu toata lumea, era in viziunea lui mare antrenor si...a facut un punct, golaveraj 1-9 (sper sa nu fi gresit ). Cam atata poate, asta ii este nivelul in rest...." miticisme de la Liga si arogante de la federatie ". Traim doar in Romania , nu-i asa ?

realivanhoe
realivanhoe  •  06 Noiembrie 2013, 15:29

In Champions League doar CFR Cluj si Unirea Urziceni nu au facut Romania de ras pana acum. Steaua si Otelul au fost praf si pulbere ca masura a valorii lor reale. Cel putin pana acum, Steaua inca mai are timp sa ma contrazica daca bate tot de acum inainte. Steaua nici in visele lor cele mai umede nu vor bate la Roma si la Manchester United acasa de exemplu. Deci Clujul si Urziceniul au fost mult mai bune decat Steaua in fotbalul real nu cel blatuit din Romania, adevarul se vede cand se iese in Champions League, Europa League nu este o masura a peformantei decat pentru echipe medii, campioanele conteaza doar in CL.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează