Comentarii (19)
coroianmarin  •  06 Noiembrie 2013, 18:57

reghe esti de tot rasul impreuna cu amaritul de meme !!!!!!!!!!!!!!

suiac  •  06 Noiembrie 2013, 17:07

Pana " mai ieri ' atotstiutorul asta de Reghecampf se lauda in sus si in jos, era arogant cu toata lumea, era in viziunea lui mare antrenor si...a facut un punct, golaveraj 1-9 (sper sa nu fi gresit ). Cam atata poate, asta ii este nivelul in rest...." miticisme de la Liga si arogante de la federatie ". Traim doar in Romania , nu-i asa ?

realivanhoe  •  06 Noiembrie 2013, 15:29

In Champions League doar CFR Cluj si Unirea Urziceni nu au facut Romania de ras pana acum. Steaua si Otelul au fost praf si pulbere ca masura a valorii lor reale. Cel putin pana acum, Steaua inca mai are timp sa ma contrazica daca bate tot de acum inainte. Steaua nici in visele lor cele mai umede nu vor bate la Roma si la Manchester United acasa de exemplu. Deci Clujul si Urziceniul au fost mult mai bune decat Steaua in fotbalul real nu cel blatuit din Romania, adevarul se vede cand se iese in Champions League, Europa League nu este o masura a peformantei decat pentru echipe medii, campioanele conteaza doar in CL.

mimnea  •  06 Noiembrie 2013, 15:15

parce era cel mai tare din parcare, dar uitase sa specifice ca parcarea trebuie sa fie goala,ce tare era in gura aoleu,aoleu dar vad c-a inteles si el c-an europa nu joaca cu Viitorul nici cu Barsana

k-ras  •  06 Noiembrie 2013, 14:11

De la declaratii de genul"Vrem locul 1 in grupa" la "Nu e o tragedie daca pierdem cu Basel"...ESTI PATETIC!!!!!!!!!

daniaania  •  06 Noiembrie 2013, 11:53

Ideea este ca nu aveti jucatori care sa faca diferenta..de ceea nu o sa reusiti.Jenant..Daca la anul iar luati campionatul si tot asa procedati, la ce bun..? Sa mai faca oierul bani..? Pana si Urziceni si Otelul sau descurcat mai bine...

whiteredarad  •  06 Noiembrie 2013, 11:31

Bai Reghe,tragedii sint la cutremure,la inundatii,cind moare cineva nu cind esti platit indiferent de rezultat. Pot avea tragedii suporterii (ca echipa nu are rezultate),jucatorii (ca se accidenteaza,li se falsifica contractele etc.) nu si tu,antrenorul Stelei. Urziceniul si CFR jucand cu echipe mai titrate-fara sa promita- au luat puncte,Steaua nu. Ce asta e o tragedie ? Revenim in campiuonat,aici avem arbitrii nostri (cu Ceahlaul,cu Corona etc) castigam oricum,devenim campioni,participam la TV la Reality show-, de unde tragedie,daca ne da Basel 2-3 goluri ?. Sa fim seriosi tragedia e ca sta Becali inchis,ca altcum nu erai asa relaxat ,tu si MM

hristac  •  06 Noiembrie 2013, 11:27

ce atata frica ? se duc,scot un o-o si gata ! de batut e mai greu,dar dca jucam ce stim noi cel mai bine,adica nimic si mult atletism,de ce nu ?

nordik  •  06 Noiembrie 2013, 10:20
Postat de nordik pe 06 Noiembrie 2013, 10:15

eee...e doar pe moment asta...speram ca va veni ziua cand isi vor vedea de-a lungul nasului stelistii si vor recunoaste ca au o echipa jalnica...dar nu cred in asta! daca din greseala vor scoate un egal la basel, iarasi vor da din gura ca bat toata lumea si merg pana in semifinale :)) Peace!

suntem neinvinsi in liga I??? asta declara??? in liga unu? :)) liga I e aproape 0!!! se bate cu echipe de divizia C, castiga meciuri clar cu ajutorul arbitrilor, meciurile sunt aranjate si se crede toata lumea stelista cea mai buna echipa? am presupus pana acuma, dar acum deja cred ca stelistii sunt un 0 mare! fiecare!!! cere respect? pentru ce? ii indeamna cu minciuni pe suporteri sa vina sa umple stadionul sa vada o executie de 90 de minute live? :)) steaua e 0 in Europa! faptul ca a facut ceva candva demult, nu inseamna succes garantat! Steaua=0 Peace!

goghe  •  06 Noiembrie 2013, 10:19

Ce respect mai Reghe?! Nu ai zis tu cu gura ta ca bati pe oricine? Ti-a bagat cineva vorbele astea pe gat? Ce tot spui acum de alt nivel?! N-ai vazut nici un meci de Liga Campionilor pina acum? Esti SLAB ca antrenor, dar cu gura mare!!! Campionatul l-a castigat lotul Stelei, nu tactica ta! De aia nu meriti respect - ca nici tu nu ai pentru nimeni.

  • 1
  • 2
Comentează