INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIVERPOOL - AJAX AMSTERDAM 2-1

FOTO „Arată de parcă ar trebui să călărească un dragon în Game of Thrones” » Titularul lui Ajax, în centrul atenției în disputa din Ligă cu Liverpool

Remko Pasveer / foto: Guliver/Getty Images +6   FOTO
Remko Pasveer / foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 septembrie 2022 08:29 / Actualizat miercuri, 14 septembrie 2022 08:59

Remko Pasveer, goalkeeper-ul de 38 de ani al lui Ajax Amsterdam, i-a luat locul celuilalt „veteran” din poarta „lăncierilor, Maarten Stekelenburg (39), devenind titularul de drept din poarta olandezilor. Așa s-a întâmplat și marți seara, la înfrângerea lui Ajax de pe Anfield, 1-2 cu Liverpool.

Pasveer a fost în centrul atenției la confruntarea cu Liverpool. Look-ul portarului olandez, încărunțit timpuriu, a fost motiv de dezbatere pe rețelele de socializare. Fanii s-au mirat să afle că Remko Pasveer are doar 38 de ani.

Remko Pasveer, comparat cu personajele din Game of Thrones

„Arată de parcă ar avea 50 de ani”, a scris un utilizator pe Twitter, în timp ce un alt microbist a făcut o comparație haioasă, remarcată de tabloidul The Sun: „Portarul lui Ajax arată de parcă ar trebui să călărească un dragon în Game of Thrones”.

Gluma e o aluzie la asemănarea lui Pasveer cu reprezentanțiii Casei Targaryen, una dintre Marile Case din Westeros, stăpânii dragonilor (păr lung, blond-argintiu).

„Arată de parcă ar trebui să călărească un dragon în Game of Thrones” » Titularul lui Ajax, în centrul atenției în disputa din Ligă cu Liverpool

FOTO / Imagini cu Remko Pasveer, „veteranul” din poarta „lăncierilor”

Remko Pasveer / foto: Guliver/Getty Images
Remko Pasveer / foto: Guliver/Getty Images
Remko Pasveer / foto: Guliver/Getty Images
Remko Pasveer / foto: Guliver/Getty Images
Remko Pasveer / foto: Guliver/Getty Images
+2 FOTO

Remko Pasveer e la Ajx din 2021. A mai evoluat de-a lungul carierei la Twente, Heracles Almelo, Go Ahead Eagles, PSV și Vitesse.

39 de aniva împlini Remko Pasveer pe 8 noiembrie

„Lăncierii” de la Ajax, învinși pe final de Liverpool

Salah a deschis scorul rapid, finalizând dintr-o poziție clasică, cu stângul, o pasă primită în gaură de la Jota. 10 minute mai târziu, Ajax a restabilit egalitatea grație unui trasor violent trimis de Kudus, care a lovit și transversala înainte. Ceea ce se anunța o avalanșă de goluri s-a încheiat cu victoria la limită a „cormoranilor”, stabilită în minutul 89 de capul lui Matip.

Citește și alte știri din Liga Campionilor: 

„Asta e diferența, e un pas înapoi” » Pe cine dă vina Xavi, după eșecul Barcelonei cu Bayern

FOTO Protest la Bayern - Barcelona după moartea Reginei Elisabeta a II-a » Ce mesaj a apărut în tribune

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
Joe2022
Joe2022  •  14 Septembrie 2022, 19:42

Daca ai parul alb nu înseamnă că ai un defect fizic sau arăți rău. Alții și altele dau bani buni sa aibe parul alb sau argintiu.

username_2
username_2  •  14 Septembrie 2022, 11:04

facem ironii cu Pasveer, foarte bine, omu îi alb și a încărunțit așa că putem rîde de defectele fizice...da amu io vreau să fac o ironie cu alt jucător tot de la Ajax, să nu fie discriminare, de par examplu Calvin Bassey...și zic de freza lu Bassey, ăsta nu-i defect fizic, are o freză de zici că-i pavian cu mantie...îs curios dacă putem să ne rîdem și cu negrul Bassey cum ne-am rîs cu albul Pasveer

mr90
mr90  •  14 Septembrie 2022, 10:58

Comentarii ale generatiei tiktok

Vezi toate comentariile (8)
Comentează