INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LAZIO - DORTMUND 3-1

Revanșa lui Ciro! Immobile a revenit în forță după cinci ani de absență în Ligă

REUTERS/Alberto Lingria
REUTERS/Alberto Lingria

Articol de - Publicat miercuri, 21 octombrie 2020 10:49 / Actualizat miercuri, 21 octombrie 2020 10:51

Cu gol și assist, „Gheata de Aur” și-a etalat clasa contra fostei echipe. ”Nu am reușit să-l marcăm”, s-a plâns Favre. Doar Messi și Ronaldo au medii mai bune în Ligă

Lazio a revenit în forță, după 13 ani de absență din Ligă. Iar Immobile a pedepsit-o pe Dortmund (3-1), echipa care-l cumpărase în 2014 de la Torino și l-a aruncat după un sezon la Sevilla. Ciro a deschis scorul și a oferit assistul la ultimul gol, răzbunându-se pentru criticile primite: "Au spus că am fost cel mai prost transfer? Am ajuns în Germania într-un moment greșit, când la Borussia se făcea schimbul de generații, Uneori trebuie să ai răbdare cu jucătorii și să-nțelegi situația dificilă".

5 goluri în 576 de minute

Atacantul italian a profitat de absențele din lotul "galben-negrilor" și a câștigat duelul cu Haaland, ce a marcat doar un gol, ratând două mari ocazii. "N-am fost la înălțime, n-am reușit să-l blocăm pe Immobile. Am jucat rău, am gestionat prost mingea și niciodată n-am fost primii la minge", s-a plâns antrenorul Favre. Ciro a realizat marți seară al cincilea său gol în 11 partide din Ligă și 576 minute jucate. Nu-l întrec ca medie decât Leo Messi (102 minute/gol) și Cristiano Ronaldo (113)!

8,5a primit Immobile în Corriere dello Sport, fiind omul meciului

L-a egalat pe Signori

Bombardierul biancocelest, care puncta, în premieră în competiție, pentru Dortmund într-un meci cu Arsenal acum șase sezoane, l-a ajuns pe Signori pe locul doi în topul all-time al clubului, 127 de goluri, și mai are 32 să-l egaleze pe liderul Piola. "Am jucat perfect și dacă vom continua așa vom redeveni echipa strălucitoare care a luat ochii tuturor în sezonul trecut", declară Immobile.

Bild mă distrugea la fiecare meci, limba era prea grea pentru mine, am înţeles că nu o voi învăţa niciodată. Și în opt luni, niciun coechipier nu m-a invitat acasă la cină. Nimănui nu-i păsa ce simt.
Ciro Immobile, despre Dortmund

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

BARCELONA - FERENCVAROS. Ansu Fati intră în istoria Champions League! Recordul fantastic stabilit la numai 17 ani

Înfrângerea lui Mircea Lucescu împotriva lui Juventus, analizată de presa din Ucraina: „O palmă în figură. Mai mult șah decât fotbal”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează