INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CHELSEA

Revanșa lui Thiago Silva și Thomas Tuchel. Excluși de PSG, ei sunt în finală cu Chelsea: „A fost trist”

Thiago Silva, foto: Imago
Thiago Silva, foto: Imago

Articol de - Publicat joi, 06 mai 2021 12:27 / Actualizat joi, 06 mai 2021 14:16

Fundașul central brazilian Thiago Silva și antrenorul german Thomas Tuchel, puși pe liber de PSG, s-au reunit la Chelsea. „PSG a decis să-mi spună mie că trebuie să plec și l-a dat afară pe Tuchel. Mi-e greu să explic și să înțeleg de ce s-a procedat astfel cu noi”, a declarat Silva. 

Anul trecut, în doar șapte luni, PSG le-a închis ușa în nas căpitanului și antrenorului. În vară, după finala Ligii Campionilor, nu i-a mai prelungit contractul lui Thiago Silva, 36 de ani, fundașul central care juca din 2012 la Paris și cucerise în „Parc” 23 de trofee.

Thiago Silva a părăsit echipa supărat și a ales Chelsea. În decembrie, l-a concediat pe Thomas Tuchel, antrenorul care o calificase în premieră în ultimul act de Champions. Și germanul a ajuns tot pe „Stamford Bridge”. Împreună, cei doi vor lupta iar pentru cupa cu urechi mari, în timp ce PSG a fost eliminată în semifinale! Amândoi se gândesc la ce au trăit în 2020 la roș-albaștri.

Thiago Silva: „Nu e o revanșă, însă noi suntem în finală”

„PSG a decis să-mi spună mie că trebuie să plec și l-a dat afară pe Tuchel. Mi-e greu să explic și să înțeleg de ce s-a procedat astfel cu noi, a fost trist tot ce s-a întâmplat”, afirmă Silva, accentuând: „Nu e o revanșă, însă noi suntem în finală”.

Tuchel spune că „nu am vrut să demonstrez nimic nimănui”. Dar și el înțeapă fostul club: „E un cadou să lucrezi zi de zi cu mari jucători, care dau totul pentru tine, care au încredere în tine”.

Coincidență uluitoare pentru Chelsea: ce s-a întâmplat în toate cele 3 sezoane în care a ajuns în finala Ligii Campionilor + Recordul lui Thomas Tuchel
Chelsea
Coincidență uluitoare pentru Chelsea: ce s-a întâmplat în toate cele 3 sezoane în care a ajuns în finala Ligii Campionilor + Recordul lui Thomas Tuchel

Kante, MVP și în tur, și în retur

N'Golo Kanté nu a înscris niciun gol în semifinala cu Real, dar a fost deasupra tuturor în ambele manșe. Și, de fiecare dată, mijlocașul lui Chelsea a fost declarat MVP de UEFA, și la Madrid, și la Londra. 

Nu doar că a fost excelent ca ”închizător”, campionul mondial francez a făcut perfect legătura apărare-atac, mereu periculos în lansările sale în ofensivă. Kante a declanșat acțiunile celor două goluri marcate de albaștri miercuri, pe „Stamford Bridge”.

Hazard, moment incredibil după eliminarea lui Real Madrid din Ligă! Ce a făcut starul belgian

Zidane recunoaște superioritatea lui Chelsea după înfrângerea din Ligă: „Ne-a fost greu! Trebuie felicitată”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
1055832577830821
Mircea Gabriel Bleoca  •  06 Mai 2021, 15:01

Tuchel a fost dat afara pe motiv de Coltescu!! Fiind singurul care a adoptat o pozitie neutra spre pro-Coltescu de la PSG si atunci si-a pus vestiarul in cap!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează