INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - CHELSEA 2-3 (ÎN TUR 3-1)

Rio Ferdinand, impresionat de ce a văzut în returul de pe „Bernabeu” » Jucătorul care l-a făcut să-și piardă vocea

Foto: Imago
Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 aprilie 2022 11:26 / Actualizat miercuri, 13 aprilie 2022 11:59

Chiar dacă a fost învinsă de Chelsea în retur, scor 2-3, Real Madrid s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor, cu scorul de 5-4 la general. Rio Ferdinand (43 ani), fostul mare fundaș al lui Manchester United, a dezvăluit că a rămas fără voce la assistul senzațional reușit de Luka Modric pentru golul lui Rodrygo.

Plecată cu șanse mici în returul de pe „Bernabeu”, Chelsea a făcut un meci foarte bun, total diferit de ce s-a întâmplat cu o săptămână în urmă la Londra.

OUT din Ligă, direct în criză! Bayern, aproape de implozie, după dezastrul cu Villarreal
BAYERN MUNCHEN
OUT din Ligă, direct în criză! Bayern, aproape de implozie, după dezastrul cu Villarreal

Astfel, în minutul 75, scorul era 3-0 în favoarea oaspeților, grație golurilor marcate de Mount, Rudiger și Werner. La acest scor, Real Madrid era eliminată din competiție, dar lucrurile aveau să se schimbe.

Rio Ferdinand a rămas fără voce la assistul oferit de Luka Modric

În minutul 80 al confruntării de la Madrid, croatul Luka Modric a ieșit la rampă. Mijlocașul a înalțat superb o minge cu exteriorul peste întreaga defensivă a lui Chelsea, mingea ajungând cu o precizie chirurgicală pe gheata lui Rodrygo.

Brazilianul a înscris primul gol din meci pentru madrileni, pentru ca Benzema să pună ulterior capăt suspansului în prelungiri, evitând astfel loviturile de departajare.

La finalul meciului, Rio Ferdinand, prezent în studioul BT Sport, a recunoscut că a țipat cu toată puterea la golul lui Rodrygo, fiind fascinat de pasa de gol pe care a putut să o dea Modric.

„Acea pasă oferită de Luka Modric este motivul pentru care am rămas fără voce astăzi. E pur și simplu ilegal. Am țipat cât am putut «Luka, Muka, oricare ar fi numele lui, e fenomenal!»”, a explicat fostul mare fundaș englez.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Un jucător de la Villarreal, atac la Bayern: „Când scuipi în sus, uneori poate să cadă și pe tine”

Tuchel, supărat pe arbitru după Real Madrid - Chelsea: „Mi s-a părut de prost gust ce a făcut cu Ancelotti la final”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează