INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  OLYMPIACOS - BAYERN MUNCHEN 2-3

Robert Lewandowski e de neoprit: înscrie la foc automat de 11 meciuri! A ajuns la un record incredibil: cu 10 goluri mai mult decât cei 105 polonezi care au jucat în Ligă!

Articol de - Publicat miercuri, 23 octombrie 2019 13:17

Bayern Munchen a câștigat cu emoții meciul cu Olympiakos, 3-2, după ce grecii au avut 1-0. Atacantul Robert Lewandowski i-a salvat pe bavarezi la Atena cu a patra 1dublă" în acest sezon, în care a marcat mereu în ultimele două luni. Are mai multe goluri în Ligă decât toţi ceilalţi 105 polonezi la un loc 

Robert Lewandowski e de neoprit în acest sezon. Înscrie pe bandă rulantă pentru Bayern, salvată marţi, la Atena, 3-2 cu Olympiakos, de alte două reuşite ale atacantului polonez. Lewa a ajuns la 11 meciuri la rând în care marchează la campioana Germaniei, punctând în 12 din cele 13 partide oficiale din actuala stagiune.  

În total are 18 reuşite şi doar în Supercupa cu Dortmund (0-2) din august a rămas pe sec. Automatul de dat goluri a lovit mereu în septembrie şi octombrie, în luna în curs întregind recitalul cu un hattrick la naţională! 
 

Două goluri din 3 şuturi 

Atacantul de 31 de ani a atins în Grecia cota de 57 de goluri în 83 de partide jucate în Champions League. Singur, are cu zece mai multe reuşite decât toţi ceilalţi 105 polonezi care au evoluat în istoria competiţiei, 47 de goluri în 878 de meciuri! 

Cu Olympiakos cifrele lui au fost iar fantastice: 3 şuturi, două goluri, 38 de mingi jucate, 24 de pase, trei dueluri aeriene câştigate, două tacklinguri şi o intercepţie reuşite în 90 de minute.  

5 goluria marcat Lewandowski în 3 meciuri din grupa Ligii, 12 are în Bundesliga (hattrick cu Schalke) şi unu în Cupa Germaniei

5 estelocul ocupat de polonez în topul alltime al Ligii, după Ronaldo (127 de goluri), Messi (112), Raul (71) şi Benzema (60)

Citește și: 

Vezi AICI toate rezultatele serii din UEFA Champions League

Turcii, cuceriți de Florin Andone: „A arătat talent şi forţă. Falcao ar putea să nu mai intre!” 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează