INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FINALA DE VIS, BARCELONA - MANCHESTER UNITED 2-0

Ronald Koeman: "Barca de azi e mult peste Dream Team!"

Articol de GSP - Publicat joi, 28 mai 2009 00:00

Fostul internaţional olandez Ronald Koeman, autorul unicului gol prin care FC Barcelona a câştigat Liga Campionilor în finala din 1992 cu Sampdoria, crede că formaţia pregătită de Josep Guardiola este mai valoroasă decât cea pregătită de Johan Cruyff la începutul anilor '90, informează Reuters.

"Generaţia mea a reuşit câteva meciuri de excepţie la acea vreme, dar actuala formaţie a Barcelonei este ceva de vis. Elevii lui Guardiola practică un fotbal mult peste ce am jucat noi", a spus noul tehnician al lui AZ Alkmaar.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
 •  29 Mai 2009, 11:34
Postat de pe 28 Mai 2009, 23:18

Galactica madrilena nu a reusit sa castige 3 trofee intr-un sezon.

Exact, jucau foarte frumos si ei dar Barca e prima echipa spaniola care reuseste tripla. Asta pt ca are foarte multi jucatori din pepiniera proprie care iubesc cu adevarat clubul pe cand vedetele Realului nu se sinchiseau in cupa Spaniei. Si Realul nu avea apararea care o are acum Barcelona. Catalanii sunt la un nivel nemaintalnit pana acum.

 •  28 Mai 2009, 23:18

Galactica madrilena nu a reusit sa castige 3 trofee intr-un sezon.

 •  28 Mai 2009, 21:41

never say never...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close