INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MERCATO

FOTO S-a aflat? Ce ar fi remarcat „partizanii” lui Lionel Messi: dă ignore la 600 de milioane

Lionel Messi
Lionel Messi

Articol de - Publicat vineri, 05 mai 2023 19:37 / Actualizat vineri, 05 mai 2023 19:59

În conflict cu PSG, aproape de rezilierea contractului după ce a lipsit de antrenament pentru a promova turismul în Arabia Saudită, Lionel Messi și-a tatuat emblema Barcelonei pe gamba stângă.

De o lună ar fi anunțat Jorge Messi, tatăl și impresarul Balonului de Aur, că Leo nu își prelungește contractul cu Paris Saint-Germain. Iar acum argentinianul e în conflict cu clubul parizian, după ce a lipsit de la antrenamentul de luni pentru a promova turismul saudit. 

Suspendat două săptămâni și amendat cu 1,5 milioane de euro (salariul său pe 14 zile), campionul mondial în vârstă de 35 de ani ar putea să se despartă de PSG fără să mai joace niciun meci. Să i se rezilieze contractul.

Messi, mesaj public pentru PSG după ce a fost suspendat două săptămâni: „Sincer, asta am crezut”
FRANȚA
Messi, mesaj public pentru PSG după ce a fost suspendat două săptămâni: „Sincer, asta am crezut”

Tatuajul lui Lionel Messi ar face parte dintr-o compoziție plănuită în 2021

Unde se va transfera Leo Messi? El vrea să joace din nou pentru Barcelona și mulți au legat un detaliu de viitorul său imediat. Într-o poză făcută în vizita la Riad, în Arabia Saudită, pe gamba lui stângă apare chiar emblema clubului blaugrana (tatuată de curând), pentru care a evoluat 17 ani, între 2004 și 2021. La dezvăluirea emblemei Barcelonei, s-a susținut că acesta ar fi un semn că se întoarce pe Camp Nou.

Totuși, cotidianul catalan Mundo Deportivo scrie că tatuajul proaspăt nu ar avea legătură cu destinația sa în vară. Emblema Barcelonei era de la început parte dintr-o compoziție mai mare, plănuită încă de când a părăsit echipa carierei, în urmă cu doi ani. Dar partizanii revenirii lui „acasă” insistă că noul tatuaj, dezvăluit acum, indică unde se va îndrepta argentinianul.

S-a aflat? Ce ar fi remarcat „partizanii” lui Lionel Messi: dă ignore la 600 de milioane
Tatuajul lui Lionel Messi

Messi, spre Barcelona, cu 25 de milioane anual. Saudiții îi oferă 600 de milioane

În Catalunya, Messi e văzut îmbrăcat din nou în blaugrana în 2023-2024. Celălalt jurnal sportiv local, Sport, a titrat: „Messi se apropie de Barca". Informând că Joan Laporta, președintele clubului blaugrana, i-a pregătit oferta. Salariu de 25 de milioane de euro (13 milioane net), contract pe două sezoane. Barcelona trebuie să obțină însă 200 de milioane (reducerea masei salariale, vânzări de jucători) pentru a respecta fair-play-ul financiar.

Alte surse indică Arabia Saudită ca posibilă destinație. Daily Telegraph a scris că afacerea e dirijată de statul saudit (care îi plătește și 30 de milioane anual pentru promovarea turismului), nu de un club anume. Autoritățile de la Riad, cu sprijinul total al prințului moștenitor Mohammed bin Salman, i-au propus 400 de milioane de euro anual. Dacă el și familia sa acceptă, atunci Al-Hilal ar fi prima echipă pe listă.

Impresarul Marco Kirdemir a confirmat pentru Marca această variantă. Vorbind de „o ofertă chiar mai mare, de 600 de milioane". În opinia agentului, „Leo nu va reveni în vară la Barcelona".

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

Antrenorul lui PSG iese la contraatac: „Nu pot accepta așa ceva! E lipsă de respect față viața privată”

Napoli, din nou campioană după 33 de ani » Cum a subordonat trupa lui Luciano Spalletti restul echipelor din Serie A

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
luter
luter  •  05 Mai 2023, 21:57

La câți bani ???? are, ce căuta într-o lume total anapoda, față de Europa, civilizație, respect pentru femei și alte motive pentru a nu fi îngrădit.portughezul fomist, regretă decizia luată.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează