INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

VIDEO Messi, mesaj public pentru PSG după ce a fost suspendat două săptămâni: „Sincer, asta am crezut”

Lionel Messi s-a scuzat în fața clubului și coechipierilor de la PSG
Lionel Messi s-a scuzat în fața clubului și coechipierilor de la PSG

Articol de - Publicat vineri, 05 mai 2023 18:46 / Actualizat vineri, 05 mai 2023 19:11

Lionel Messi (35 de ani) s-a scuzat public față de PSG după ce a plecat în Arabia Saudită fără acordul clubului, decizie care i-a adus suspendarea timp de două săptămâni. 

Messi a făcut primul pas spre reconcilierea cu PSG. Balonul de Aur a publicat pe rețelele de socializare, în această după-amiază, un videoclip în care se scuză față de club și de coechipieri pentru faptul că a plecat în Arabia Saudită în ziua în care antrenorul Christophe Galtier a programat o ședință de antrenament.

Acord în Liga 1! Clubul a bătut palma cu antrenorul dorit: „Avem o înțelegere. Are toată încrederea noastră”
ANTRENOR
Acord în Liga 1! Clubul a bătut palma cu antrenorul dorit: „Avem o înțelegere. Are toată încrederea noastră”

Lionel Messi încearcă împăcarea cu PSG: „Vreau să mă scuz față de colegi și club”

„Salutare. Am vrut să fac acest videoclip după tot ce s-a întâmplat. În primul rând, pentru a mă scuza față de colegi și club. Am crezut sincer că vom avea liber după meci, așa cum se întâmplase în săptămânile precedente.

Organizasem această vizită în Arabia, pe care o anulasem anterior, dar de această dată nu am putut. Repet, îmi prezint scuzele pentru ce am făcut și aștept să văd ce decide clubul. Vă îmbrățișez”, a transmis Messi.

Mesajul argentinianului este clar: acesta speră să repare relația cu PSG, care l-a suspendat fără plată timp de două săptămâni.

Potrivit Diario AS, videoclipul publicat de Messi „ar putea debloca situația”, iar Leo ar putea reveni în circuitul echipei, chiar să joace în următoarea etapă, duminică, cu Troyes.

În discuțiile cu clubul, poziția lui Messi a fost că se afla deja în drumul spre Arabia Saudită în momentul în care staff-ul tehnic a anunțat că jucătorii nu mai au liber luni și trebuie să se prezinte la antrenament.

Mai multe știri din fotbalul european: 

Antrenorul lui PSG iese la contraatac: „Nu pot accepta așa ceva! E lipsă de respect față viața privată”

Polemică la sărbătoare. Patronul lui Napoli l-a atacat pe Istvan Kovacs după ce a cucerit titlul în Serie A: „Foarte prost"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
fotbalminim00
fotbalminim00  •  06 Mai 2023, 15:39

vad ca se dezlantuie aici fanii lui Penaldo,pai ce sa faca omul sa sara din avion daca aia anunta un program si dupa il schimba din mers?eu zic ca trebuia sa faca antrenamentul in avion,nu de alat dar e cel mai bun fotbalist al lumii in acte ,nu pe vorbe:)

tyler_durden
tyler_durden  •  06 Mai 2023, 14:22

'Il vrei la Steaua?'

BindenDanDat
BindenDanDat  •  06 Mai 2023, 06:09

Ia sa vezi peste 6 luni… “De mic mi-au placut camilele… Iar de jucat in nisip…”

Vezi toate comentariile (8)
Comentează