INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STROMSGODSET - STEAUA

S-a stabilit ora meciului tur cu Stromsgodset! Antrenorul norvegienilor o vede pe Steaua favorită, casele de pariuri spun altceva

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 iunie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 29 iunie 2014 09:47

Steaua va juca primul meci din turul 2 preliminar pe 16 iulie, în deplasare la Drammen. Partida contra celor de la Stromsgodset va începe la ora 20:30, urmînd ca fanii stelişti să-şi poată cumpăra tichete de pe site-ul oficial al echipei lor, începînd de luni dimineaţă.

Manşa retur de la Bucureşti va avea loc pe 23 iulie, momentan nefiind stabilite ora şi stadionul unde se va juca. "Disputa cu Steaua pleacă de la o concluzie clară. E evident că Steaua e o echipă uriaşă, e mare favorită, iar rolul nostru e să facem în aşa fel încît să-i creăm cît mai multe neplăceri şi disconfort.

Normal că îmi doresc calificarea, dar trebuie să fiu şi realist. Am căzut cu cel mai greu adversar posibil. Chiar va fi greu, dacă nu cumva imposibil", a declarat, pentru Gazetă, antrenorul norvegienilor, David Nielsen.

Norvegienii favoriţi la meciul tur

Casele de pariuri au început deja să ofere cote pentru primul meci european pe care Steaua îl va juca în Liga Campionilor. La meciul tur, norvegienii de la Stromsgodset sînt favoriţi, avînd cota 2,25 pentru o victorie în faţa campioanei României, în timp de steliştii au cota 2,90 pentru un succes.

Pentru un rezultat de egalitate, casele de pariuri dau cota 3,20. În schimb, în ceea ce priveşte calificarea, Steaua e clar favorită, cota 1,30, iar scandinavii au 3,20! Pentru un meci cu peste 3 goluri în tur, bookmakeri dau cota 1,85.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (45)
batranu.cismigiu
batranu.cismigiu  •  30 Iunie 2014, 09:17
Postat de decuadi pe 29 Iunie 2014, 22:17

sa nu te uitam bai batrane cismigiu demodat ca, tu ai 100 de conturi, dupa care ai adus o caruta de injective. sa nu incerci sa ne pui la indoiala memoria. caci, desi aprem redusi mintal, putem face un efott de memorie sa ne amintim nick-urile tale anterioare+ comentarile tale super-super- superioare. deci las-o jos ca macane! Chiar tu sa te dai pacifist incurabil? LOL!

:)) 100 de conturi? Putiiiiiiiine, foarte. :)) Lasand gluma asta la o parte, ai putea sa-mi insiri cel putin trei? Macar sa vada si persoanele care detin conturile respective, sa scrie ceva, sa te combata, apoi sa faci diferenta intre mesaje, numarul acestora etc. Auzi, 100 conturi, nu ma pot abtine... :))

decuadi
decuadi  •  29 Iunie 2014, 22:19
Postat de ortega pe 29 Iunie 2014, 15:02

Bai semidotule , m-ai enervat nițel , și trebuiesă-ți dau peste botul ăla de oaye râioasă ... După capul tău , ăla mic , în care creierul stă lejer , tu ai impresia că le știi pe toate , ca un om mare ... Mai dute-n pwoula mea de analfabet , cu aerede Einstein ...

si pentru a face o analiza pe text: Ai spus: "Mai dute-n pwoula mea de analfabet". Deci ai pwoula de analfabet. Deci esti analfabet. Frumoasa autocaracterizare a unui magnet. Nici nu speram altfel, magnetule analfabet (dupa cum singur te descrii)!!!!!

decuadi
decuadi  •  29 Iunie 2014, 22:17
Postat de batranu.cismigiu pe 29 Iunie 2014, 13:14

Unor oameni, suporteri, microbisti, pasionati de sport. Si e deajuns. In ingeri credem silentios, pe domnisoare le respectam, iubim si ocrotim.

sa nu te uitam bai batrane cismigiu demodat ca, tu ai 100 de conturi, dupa care ai adus o caruta de injective. sa nu incerci sa ne pui la indoiala memoria. caci, desi aprem redusi mintal, putem face un efott de memorie sa ne amintim nick-urile tale anterioare+ comentarile tale super-super- superioare. deci las-o jos ca macane! Chiar tu sa te dai pacifist incurabil? LOL!

Vezi toate comentariile (45)
Comentează