INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SALZBURG - LIVERPOOL

Salzburg - Liverpool // Pericol pentru „cormorani” în meciul cu echipa revelației Erling Håland: „O amenințare reală pentru noi”

Articol de - Publicat luni, 09 decembrie 2019 16:37

Liverpool, campioana Europei, poate fi eliminată încă din faza grupelor, dacă pierde la Salzburg cu 0-1. Jurgen Klopp se teme de Håland, marea revelație a Europei.

Sezonul trecut, Liverpool n-ar mai fi câștigat Champions League fără acel meci cu Napoli. Ultimul în grupă. Dacă nu ar fi învins, The Reds ar fi rămas după PSG și Napoli, retrogradând în Europa League. Salah a calificat echipa lui Klopp în „optimi”. 1-0.  

Echipa cu cel mai bun atac din Ligă 

Și acum, Liverpool a ajuns tot la partida decisivă. E prima în clasament (cu 10 puncte), dar, în cazul unei înfrângeri cu 0-1 la Salzburg, cade pe 3 dacă Napoli se impune acasă cu Genk.  

Pentru Klopp, faptul că s-a distanțat la 14 puncte de Man. City în Premier l-a mai relaxat puțin și se poate concentra acum pe Champions. Însă neamțul știe ce adversar dificil va avea în Austria.

O echipă care înscrie foarte multe goluri (cea mai prolifică în această serie), care a revenit de la 0-3 la 3-3 pe „Anfield” (4-3 la final pentru LFC) și care îl are în atac pe norvegianul Erling Braut Håland, al doilea în topul golgeterilor din acest sezon (8 reușite).

„Tânăr, rapid, concentrat”

Despre marea revelație a stagiunii europene (doar 19 ani), managerul lui Liverpool spune: ”Tânăr, rapid, concentrat, cu mare încredere. Un jucător minunat și, în același timp, o amenințare reală pentru noi”.  

Håland a punctat în toate cele cinci meciuri disputate în grupa E. Încă un gol poate fi greu de suportat pentru Liverpool.

28 de goluria marcat Erling Braut Håland în acest sezon la Salzburg în 21 de meciuri jucate în toate competițiile (16 în campionat, 4 în Cupa Austriei și 8 în Champions League)

30 de milioane de euroeste propunerea lui Juventus pentru Håland (deși norvegianul are clauză de reziliere de 20 de milioane), plus un salariu anual de 3 milioane de euro net

Vezi și: 

Fascinanta poveste a lui Van Dijk, olandezul care aproape a ajuns Balon de Aur: refuzat de Willem II, la un pas să își piardă viața

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează