LIGA CAMPIONILOR  ·  CORONAVIRUS

Scenariu INCREDIBIL de teama coronaviruslui „Vom fi obligați să suspendăm Champions League și Europa League”

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Marti, 25 Februarie, 17:49

Coronavirusul a afectat serios Italia, mai multe meciuri din primele 3 ligi de fotbal fiind anulate. Situația ar putea lua o turnură incredibilă dacă epidemia va continua.

Michele Uva, vicepreședintele UEFA, a discutat despre impactul virusului asupra competițiilor europene, lansând o ipoteză cu adevărat îngrijorătoare. 

„Dacă situația devine o amenințare pentru Europa, vom fi obligați să suspendăm Champions League și Europa League”, a punctat Michele Uva, vicepreședintele UEFA.

Coronavirusul produce panică şi la Lyon, înainte de meciul din Liga Campionilor cu Juventus

2.000 de tifosi bianconeri sunt aşteptaţi să susţină campioana Italiei în Franța, o parte venind din Piemont, unde s-au înregistrat trei cazuri de gripă.

Tifosii campioanei Italiei nu-şi vor putea susţine favoriţii duminică, la derbyul cu Inter, din cauza epidemiei de coronavirus (se va juca fără spectatori!), însă nu vor lipsi la manşa tur a „optimilor" Ligii. 2.000 sunt aşteptaţi la Lyon, unde s-a produs un pic de panică. 

O parte dintre fani va veni din Piemont, unde s-au înregistrat trei cazuri de gripă. Totuşi, autorităţile franceze confirmă că nu sunt probleme cu deplasarea torinezilor la meci: „Nu există nicio interdicţie. Suntem oricum în permanent contact cu Prefectura Rhone, Agenţia Naţională de Sănătate şi cu UEFA. Închiderea graniţelor cu vecinii noştri transalpini ar fi lipsită, în prezent, de orice sens".

Vezi și: Câștigătoarea Survivor a divorțat. Crunt ce i-a făcut fostul soț! Imagini greu de privit pentru Elena Ionescu

Libertatea

Comentarii (4)

dumiwow  •  26 Februarie 2020, 11:04

Categoric asta cu gripa ii pentru a controla masa de *** mai usor. Daca va aduceti aminte si pe vremea lui Tepes se controlau foarte bine masele de oameni cu "frica de moarte" :)). Asa mai bine incercati cu aceeasi tarie sa credeti in Dumnezeu si totul va fi bine. Toata smecheria cu gripa asta este pusa la punc pentru asi umfla veniturile firmele farmeceutice(cei mai mari mafioti la ora actuala care profita de oameni si se joaca cu vietile lor)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Catalin Amariei  •  25 Februarie 2020, 20:20

Pai bine mister, aia morti sunt morti ?????

Adrian Constantin Sendroiu  •  25 Februarie 2020, 19:57

teapa secolului,

Vezi toate comentariile (4 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:30 Fotbal, Bundesliga

Koln - Leipzig

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1