INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SCHALKE - MAN. CITY

SCHALKE - MAN. CITY // VIDEO+FOTO Gol controversat marcat de Sergio „Kun” Aguero! VAR și o gafă URIAȘĂ în defensiva nemților

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 februarie 2019 22:38

Schalke și Manchester City se înfruntă în optimile de finală ale Ligii Campionilor. Golul de 1-0 al englezilor a venit în urma unei faze analizate cu VAR. 

Sergio „Kun” Aguero a îndeplinit o formalitate în minutul 19 al duelului de pe Veltins Arena. Acțiunea a avut însă două momente-cheie: o posibilă eroare de arbitraj și o greșeală comică a defensivei nemților. 

1. Francezul Aymeric Laporte își doboară adversarul direct, aproape de jumătatea terenului, în flancul drept. Atacantul lui Schalke rămâne prăbușit pe gazon, întreaga bancă de rezerve cerând fault.
„Centralul” Carlos Del Cerro a lăsat jocul să meargă, cerând ajuorul arbitrajului video (VAR) după ce mingea a intrat în plasă. Oamenii din spatele VAR au decis că golul este valabil.

2. Al doilea moment crucial este gafa senegalezului Salif Sane. Fundașul central e static în momentul preluării pasei venite de la portarul Fahrmann și îi permite lui David Silva să intercepteze. Pasa a venit firesc în fața porții pentru Aguero.

Vezi VIDEO cu golul marcat de Aguero

Vezi și: 

Klopp s-a enervat pe Kovac după Liverpool - Bayern: „Am stat ca boul!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează