INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PSG

PSG, seară magică! Mbappe și Neymar s-au dezlănțuit în vestiar + „petrecerea rușinii” pe Parc des Princes

Mbappe și Neymar, pe Instagramul ultimului +2   FOTO
Mbappe și Neymar, pe Instagramul ultimului

Articol de GSP - Publicat marti, 18 august 2020 23:59 / Actualizat miercuri, 19 august 2020 08:19

PSG s-a calificat în finala Ligii Campionilor, după victoria cu 3-0 din semifinale, cu RB Leipzig. Astfel, PSG ajunge în premieră în finala Ligii Campionilor! 

Mbappe și Neymar, doi dintre jucătorii fundamentali pentru francezi, au pornit fiesta imediat după meci. Într-un video ce a devenit viral, cei doi s-au prezentat la bustul gol, cântând. Iată imaginile:

Mii de fani s-au adunat pe străzile Parisului pentru a sărbători supervictoria lui PSG, în ceea ce Marca a numit o „petrecere a rușinii” din cauza absenței oricăror reguli de distanțare socială. Fanii au aprins torțe, au cântat și s-au bucurat de ceea ce Neymar, Mbappe și Di Maria au realizat. 

Ce înseamnă calificarea pentru PSG

Parisul a mai ajuns o dată în semifinale, în sezonul 1994/1995 al competiției, când a fost eliminat de AC Milan, 0-3 la general. De data aceasta, după multe sezoane de dezamăgire, cu eliminări în sferturi sau „16-imi”, PSG speră să spargă gheața și să pună mâna pe cel mai important trofeu inter-cluburi!

34 de meciuri consecutivecu gol în Liga Campionilor are PSG. Record al competiției, la egalitate cu Real Madrid, care a reușit această performanță între 2011 și 2014, potrivit Opta

4 trofeea cucerit PSG în acest sezon: Supercupa, Cupa, Cupa Ligii și campionatul Franței. Urmează Liga?

Di Maria, MVP

Angel Di Maria (32 de ani) le-a arătat parizienilor ce le-a lipsit în partida cu Atalanta din sferturi, câștigată cu mare dificultate de echipa sa (scor 2-1). După ce meciul trecut a fost suspendat, atacantul de bandă a revenit în primul „11” și a avut o prestație solidă, cu două pase decisive și un gol! Pe lângă cele 4 driblinguri reușite și 3 șanse mari de gol create.

27 de pase decisivea adunat Di Maria în Champions League, două în această seară. Doar Cristiano Ronaldo (38) și Lionel Messi (33) au mai multe

23 de pase decisivea strâns Neymar în Liga Campionilor de la debutul său în competiție, în sezonul 2013/2014. Nimeni nu are mai multe în această perioadă

Mai multe știri despre PSG:

Edinson Cavani, indignat de un un gest comis de cei de la PSG: „E șocant!”

Francezii n-au dubii: „PSG va cuceri trofeul”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  19 August 2020, 10:45
Postat de robotzel pe 19 August 2020, 09:09

chiar ca petrecere a rusinii. eu as fi legitimat pe fiecre individ in parte si in cazul in care se inbolnavea il puneam sa plateasca toata spitalizarea de 10 ori.

Noroc că nu ești decât un frustrat de pe net și nu ai putere reală! Să ne ferească Dumnezeu de ăștia ca tine! ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

realcf
realcf  •  19 August 2020, 10:20

Bucurati-va ... dar vine tavalugul numit Bayern!!!

robotzel
robotzel  •  19 August 2020, 09:09

chiar ca petrecere a rusinii. eu as fi legitimat pe fiecre individ in parte si in cazul in care se inbolnavea il puneam sa plateasca toata spitalizarea de 10 ori.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează