INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PSG - BASAKSEHIR

Sebastian Colțescu, derapaj rasist în Liga Campionilor. Ilie Dumitrescu: „Ar fi nedrept să plătească Hațegan. E penibil!”

Adrian Porumboiu consideră derapajul lui Sebastian Colțescu intolerabil și susține că vina aparține și CCA, pentru că l-a adăugat pe lista UEFA. +11   FOTO
Adrian Porumboiu consideră derapajul lui Sebastian Colțescu intolerabil și susține că vina aparține și CCA, pentru că l-a adăugat pe lista UEFA.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 decembrie 2020 00:39 / Actualizat miercuri, 09 decembrie 2020 19:40

Bașakșehir și PSG au părăsit terenul în ultima etapă din grupele Ligii Campionilor, după ce arbitrul Sebastian Colțescu (43 de ani) a folosit o expresie rasistă la adresa lui Pierre Webó (38 de ani), oficial al oaspeților. Ilie Dumitrescu speră ca Ovidiu Hațegan să nu aibă de suferit din cauza acestui incident. 

„Îmi pare rău pentru Hațegan și pentru tușieri. Cred că puteau să ajungă în fazele superioare. Vine Colțescu și face această gafă de proporții foarte mari. Se duce o luptă foarte mare împotriva rasismului de mulți ani, cred că sunt 10, 12. Pogba, Ronaldo, Messi, toți au mesaje în acest sens. Pe Neymar și Mbappe nici nu-i mai interesa meciul. Ei făceau semn către Colțescu”, a declarat Ilie Dumitrescu la „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Sebastian Colțescu, derapaj rasist în PSG - Bașakșehir. Reacția lui Ilie Dumitrescu

„Să ajungi să pui eticheta pe brigada asta, din cauza unui astfel de moment... E penibil să ajungi într-o situație ca asta. Îmi pare rău pentru Hațegan. Ar fi nedrept să plătească el pentru ce a făcut Colțescu. A muncit enorm, e superior, și-a câștigat statutul ăsta”, a încheiat Ilie Dumitrescu. 

FOTO. Imagini nemaivăzute în Liga Campionilor, după derapajul rasist al lui Sebastian Colțescu

+7 FOTO

Citește și alte știri despre PSG - Basaksehir: 

Sebastian Colțescu, derapaj rasist în Liga Campionilor. Porumboiu, șocat: „Unde o fi crezut el că arbitrează?” + probleme și pentru Hațegan?

VIDEO Demba Ba l-a confruntat pe Sebastian Colțescu, după expresia rasistă: „Ascultă-mă! De ce spui asta?!”

UEFA, ședință de urgență după replica rasistă a lui Sebastian Colțescu!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
10214404750905425
John Paco  •  09 Decembrie 2020, 08:52

ce derapaj verbal? Ia traduceti "black lives matter" in romana - vezi ca cuvantul black se traduce cu ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează