INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PSG - BAȘAKȘEHIR

Ce pedeapsă cere șeful lui Bașakșehir pentru Colțescu: „Acum să-i vedem pe cei de la UEFA!”

Goksel Gumusdag, președintele lui Bașakșehir, cere suspendarea pe viață a lui Sebastian Colțescu, după derapajul rasist din meciul cu PSG. +11   FOTO
Goksel Gumusdag, președintele lui Bașakșehir, cere suspendarea pe viață a lui Sebastian Colțescu, după derapajul rasist din meciul cu PSG.

Articol de GSP - Publicat joi, 10 decembrie 2020 18:19 / Actualizat joi, 10 decembrie 2020 19:07

Goksel Gumusdag, președintele lui Bașakșehir, cere suspendarea pe viață a lui Sebastian Colțescu, după derapajul rasist din meciul cu PSG.

„Nici nu mai contează rezultatul meciului cu PSG. Altceva contează în acest momente. Le mulțumesc tuturor pentru modul în care s-au comportat. Ne-am luptat cu multă onoare. Ziua de 8 decembrie va intra în istorie. Împreună cu cei de la PSG am decis să nu mai revenim pe teren. Le mulțumim celor de la UEFA că ne-au înțeles. Îi vom trimite o scrisoare domnului Ceferin. Vreau să îi mulțumesc personal că a luat atitudine în fața unui asemenea comportament”, a declarat Goksel Gumusdag, conform Fanatik.com. 

Președintele lui Bașakșehir vrea suspendarea pe viață a lui Sebastian Colțescu

„Am cerut informații despre trecutul acestui arbitru. Noi, clubul Bașakșehir, am luat atitudine. Acum e moment ca UEFA să intervină. Acest arbitru trebuie suspendat pe viață. Pierre Webo nu are de ce să se simtă prost, noi ar trebui să ne cerem scuze față de el, întreaga lume ar trebui să facă asta. Am vrea să îi mulțumim și Președintelui Recep Erdogan. Am simțit sprijinul tuturor, din Turcia și din fiecare colț al lumii. Multe formații din Europa ne-au trimis mesaje de susținere”, a concluzionat Goksel Gumusdag. 

Sebastian Colțescu a ieșit de pe lista FIFA

Dacă suspendarea cerută de Goksel Gumusdag va fi pusă în aplicare doar în competițiile europene, Sebastian Colțescu nu va fi afectat. Arbitrul fusese deja scos de pe lista FIFA, în urma unei decizii a CAA. 

Cum va arăta lista FIFA de la 1 ianuarie 2021: 

  • Ovidiu Hațegan
  • Istvan Kovacs
  • Horațiu Feșnic
  • Marian Barbu
  • Andrei Chivulete
  • Radu Petrescu
  • Marcel Bârsan

VIDEO. Mourinho reacționează după scandalul provocat de Colțescu: „Doar asta poate face acum” 

Citește și alte știri despre derapajul lui Sebastian Colțescu: 

Sebastian Colțescu, ajutat de un fost arbitru internațional: „Am dat un telefon în Franța, există avocați gata să sară în apărarea echipei de arbitri români”

Antrenorul lui Bașakșehir: „Colțescu a folosit un cuvânt inacceptabil! Ar trebui să se simtă rău”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
danny_l
danny_l  •  11 Decembrie 2020, 08:44

Foarte adevărat ce spui,și așa erau destui care nu-i iubeau ,dar acum numărul lor va creste ,și pe bună dreptate,în orice țară din Vestul Europei o să vedeți din ăștia care se plâng că au fost discriminați,doar.doar vor câștiga ceva, este exagerat și nesănătos ce se întâmplă,dar asta e lumea în care trăim,o lume nebună.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

godot
godot  •  11 Decembrie 2020, 07:48

Ambele echipe trebuiau să piardă cu 3-0. Asta e scandalul, ca au făcut ce au vrut, iar UEFA a validat această teroare asa-zisei corectitudini politice din care nu o să iasă nimic bun. Eu devin rasist după astfel de episoade si asa se întâmplă cu majoritatea.

viforul
viforul  •  11 Decembrie 2020, 03:16

Com se citește numele echipei din Turcia?

Vezi toate comentariile (20)
Comentează