INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID

Sergio Ramos, imperial cu Inter! A înscris golul #100 pentru Real Madrid + Borna impresionantă atinsă de Casemiro

Sergio Ramos // foto: Reuters +8   FOTO
Sergio Ramos // foto: Reuters

Articol de - Publicat miercuri, 04 noiembrie 2020 07:35 / Actualizat miercuri, 04 noiembrie 2020 07:49

Sergio Ramos (34 de ani), căpitanul lui Real Madrid, a fost decisiv în prima victorie a spanionilor din grupele Ligii Campionilor. Fundașul central a înscris pentru 2-0 cu Inter (3-2 scor final), reușind astfel să marcheze al 100-lea său gol pentru campioana La Liga.

Toate rezultatele de marți din Liga Campionilor sunt AICI

Sergio Ramos a fost transferat de Real Madrid în 2005, iar în cei 15 ani petrecuți la clubul din capitala Spaniei a înscris 100 de goluri și a îmbrăcat tricoul madrilenilor în 659 de rânduri.

Aseară, cu Inter, a dus scorul la 2-0 cu o lovitură de cap venită după un corner executat de Toni Kroos. A fost golul care l-a propulsat pe Ramos pe podiumul fundașilor cu cele mai multe goluri în istoria Ligii Campionilor. Sergio are 14, la egalitate cu Pique, deasupra celor doi fiind doar Ivan Helguera, cu 15, și Roberto Carlos, cu 16. Ambii, trecuți pe la Real Madrid.

Sergio Ramos: „Sunt foarte mulțumit la nivel personal”

„Sunt foarte mulțumit la nivel personal, pentru că am atins borna de 100 de goluri. La finalul zilei, premiile individuale vin pe locul 2, dar este cu adevărat mulțumitor să fii recunoscut pentru marcarea a 100 de goluri după atâția ani intenși și atât de multe sacrificii”, a declarat Ramos la finalul partidei, vizibil descătușat după ce echipa sa a obținut cele 3 puncte de care avea nevoie ca de aer.

22 de fotbaliștidin istoria lui Real Madrid au înscris 100 de goluri în tricoul blanco

18 goluria primit Real Madrid în ultimele 8 partide disputate pe teren propriu în Liga Campionilor. O medie de 2,25 goluri primite pe meci!

Sergio Ramos are acum 100 de goluri pentru Real Madrid. Ce realizare! Fără dubii, este unul dintre cei mai mari jucători ai tuturor timpurilor. Greu să te gândești la fotbaliști mai buni decât el în poziția sa - Gary Lineker, fost mare fotbalist englez

Casemiro, la meciul #250 în tricoul lui Real Madrid

Sergio Ramos nu este singurul fotbalist din tabăra blanco care a atins o bornă impresionantă în meciul cu Inter. Partida de pe stadionul „Alfredo di Stefano” a reprezentat meciul cu numărul 250 pentru mijlocașul brazilian Casemiro la Real Madrid.

Casemiro a contribuit decisiv la 43 de reușite în tricoul lui Real Madrid, totalizând 24 de goluri și 19 pase decisive.

VIDEO. Sergio Ramos, 100 de goluri pentru Real Madrid

Citește mai multe știri din Liga Campionilor:

ATALANTA - LIVERPOOL 0-5. De ce i-a dat Hațegan „galben” lui Klopp la 5-0 pentru „cormorani”

Real Madrid - Inter Milano 3-2. Eroare imensă la golul lui Benzema. Fostul jucător al lui Zidane a comis-o

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
1741476072741545
Iulian Vlaga  •  04 Noiembrie 2020, 08:02

Mai lăsați-mă cu Ramos.Voi nu ați auzit de Tănase,Moruțan,Man,Coman.....vedete de la stână care au marcat împreună .....zeci și zeci de goluri..pardon (goale) și atâtea și atâtea bare.Adică șuturi în bară.În marele campionat din România.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close