INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - SHERIFF TIRASPOL 1-2

Bilete nebune jucate în România la Real Madrid - Sheriff » Cum a prins un parior o cotă de 250

FOTO: Guliver/GettyImages +4   FOTO
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 septembrie 2021 15:43 / Actualizat miercuri, 29 septembrie 2021 16:19

Sheriff Tiraspol a produs marea surpriză a serii de marți din Liga Campionilor și a câștigat pe terenul lui Real Madrid, 2-1, spre bucuria unor pariori din România.

Deși Real Madrid era favorită clară în fața echipei din Republica Moldova, câțiva pariori din România au fost extrem de inspirați și au dat lovitura grație succesului neașteptat al celor de la Sheriff.

Mai mulți români au avut o seară fericită după ce au mizat pe o surpriză de proporții la meciul din Spania. Pe lângă cei care au nimerit scorul corect sau că Sheriff câștigă și să înscriu cel puțin trei goluri, un parior a dat dovadă de o inspirație ieșită din comun.

A mizat un leu pe selecția „Sheriff Tiraspol câștigă; Benzema înscrie din penalty” și a obținut un câștig de 250 de lei.

3 scoruri corecte

Un jucător din Iași a dat lovitura, câștigând 22.800 de lei, cu o miză de 2 lei, după ce a nimerit 3 scouri corecte: Real Madrid – Sheriff 1-2, AC Milan – Atletico Madrid 1-2 și RB Leipzig – Club Brugge 1-2.

Alcoolemia inimaginabilă cu care a fost prins la volan eroul lui Sheriff Tiraspol cu Real Madrid! A fost suspendat 3 ani și jumătate
REAL MADRID - SHERIFF TIRASPOL 1-2
Alcoolemia inimaginabilă cu care a fost prins la volan eroul lui Sheriff Tiraspol cu Real Madrid! A fost suspendat 3 ani și jumătate

Sheriff Tiraspol, lăudată după victoria istorică cu Real Madrid 

Jurnaliștii de la Mundo Deportivo au titrat: „Real, împușcată de Sheriff”. Au lăudat apoi curajul moldovenilor, despre care au spus că „intră direct în istoria Ligii Campionilor”. 

Sport.es a păstrat o notă asemănătoare: „Sheriff-ul a tras direct la țintă!”. Au continuat apoi cu o ironie la adresa Realului: „Formația din Moldova a auzit clopoțelul sunând, semn că Real Madrid a fost pusă la podea. Totul în minutul 90!”.

L'Équipe le avertizează pe Real, Inter și Șahtior, titrând: „Sheriff chiar începe să sperie”. Jurnaliștii francezi consideră că formația din Republica Moldova devine o pretendentă la primăvara Ligii Campionilor.

Sunt destul de trist, recunosc. Nu cred că meritam să pierdem. Aș zice că am avut mult ghinion. Micile detalii au dus la acest rezultat. Ne-au costat jocul. Ei au avut un contraatac și o aruncare de la margine, din ele au înscris. 

Noi am șutat de multe ori pe poartă, dar uneori mai ai și astfel de zile, pline de ghinion. Am încercat să îl trimit pe Jovic, n-a funcționat nici asta. Nu am început cu o intensitate foarte bună, dar totul era sub control. 

Cu adevărat alarmant este că am pierdut 3 puncte și că grupa este deschisă acum. Trebuie neapărat să câștigăm următorul meci.

 – Carlo Ancelotti, antrenor Real Madrid

VIDEO Camavinga, noul transfer al lui Real Madrid

Citește mai multe știri din Liga Campionilor:

Messi, primul colos care s-a întins în spatele zidului » Rio Ferdinand: „Nu mă puteam uita. E lipsă de respect, nu trebuia să se întâmple!”

Sheriff râde de Super Ligă! Moldova e a treia în topul coeficientului UEFA!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează