INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - PARTIZAN

Site-ul oficial al lui Partizan o ridică în slăvi pe Steaua: "Cei care spun asta despre ei, nu știu ce vorbesc"

Articol de GSP - Publicat luni, 27 iulie 2015 10:20

Site-ul oficial al lui Partizan i-a dedicat un spațiu foarte mare Stelei, căreia i-a făcut o descriere superbă, în care campioana României este ridicată în slăvi și pusă lîngă nume precum Șahtior, Anderlecht și Fenerbahce. 

"La tragerea la sorți nimeni de la Partizan nu și-a dorit să pice cu Steaua. E o echipă de mare calitate și foarte competitivă. E clar cel mai mare club din României și cel mai mare nume din Estul Europei", scrie în începutul descrierii.

Sîrbii amintesc și succesele Stelei de pe plan internațional și intern. Nici suporterii campioanei nu sînt uitați: "Steaua e foarte susținută de fani. Cu siguranță ar fi venit peste 40.000 de oameni. Și nu doar că Steaua are un public loial și gălăgios, dar și acustica Arenei ajută spectacolul. Pentru noi e bine că jucăm cu tribunele goale acolo", a zis Zoran Milinkovici, antrenorul lui Partizan.

Cînd vine vorba de comparație se pune în balanță locul în clasamentul coeficienților UEFA. Steaua e pe 54, în timp ce partizan e pe 127: "Slovacii au arătat cîteva slăbiciuni ale adversarilor, dar românii au un potențial individual care trebuie contracarat".

Sîrbii sînt realiști și ne văd favoriți în această "dublă": "Steaua este favorită în cele două meciuri. Presa din Serbia și cei care spun că echipa din România nu mai e ce a fost, nu știu ce vorbesc.

Steaua e o echipă cu performanțe în Europa. Joacă mereu în cupele europene. Putem spune că e la același nivel cu Șahtior, Anderlecht sau Fenerbahce, adversari recenți ai echipei noastre. O înfrîngere în fața Stelei n-ar fi o tragedie, dar o calificare a noastră ar fi fantastică".

Steaua - Partizan este miercuri, de la ora 21:30, în driect la ProTV și liveTEXT pe GSP.RO. 

Playtech: Laurențiu Reghecampf a IERTAT! ”Am avut o discuție, mi-am dat seama că au înțeles”


Comentarii (12)
doru5
doru5  •  27 Iulie 2015, 17:48
Postat de rangers94 pe 27 Iulie 2015, 15:01

Dinamo pe ce loc este ?

Am cautat pana la locul 200 dar nu apare ... o sa caut in cupele africane si arabe...poate ca acolo joaca dinamo....

rangers94
rangers94  •  27 Iulie 2015, 15:01
Postat de randoom_._ pe 27 Iulie 2015, 14:16

STEAUA ESTE PE LOCUL 49 DPDV AL COEF. UEFA IN MOMENTUL DE FATZA.

Dinamo pe ce loc este ?

valassul
valassul  •  27 Iulie 2015, 14:34

Putem spune că e la același nivel cu Șahtior, Anderlecht sau Fenerbahce....????????????????? LOL

Vezi toate comentariile (12)
Comentează