INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SPORTING LISABONA - FCSB, AZI, 21:45, PROTV, DOLCE, GSP.RO

Sporting - FCSB // GSP.ro a identificat 3 probleme uriașe pentru Dică înaintea confruntării cu Sporting

Articol de GSP - Publicat marti, 15 august 2017 13:13

 FCSB va juca astăzi pe terenul lui Sporting în prima manșă a play-off-ului Ligii Campionilor, de la ora 21:45, însă Nicolae Dică are mari probleme înaintea partidei de diseară.

3 probleme cu care se confruntă FCSB identificate de GSP.RO.

1. 7 MECIURI DIN 8 CU GOL PRIMIT

De la startul actualului sezon, vicecampioana a jucat meciuri atât în Liga 1, cât și în preliminariile Champions League. Cu excepția meciului de la Timișoara cu ACS, trupa lui Dică a primit gol! De precizat că în partida din etapa a doua, timișorenii au jucat în 10 oameni o repriză, după eliminarea lui Alex Munteanu! Alarmant pentru FCSB este că, în acest moment, în campionat doar Chiajna are mai multe meciuri cu gol primit!

Explicația lui Dică: "Echipele adverse nu-și creează multe ocazii de gol, dar pleacă pe contraatac și din două pase ajung la poartă și ne dau un gol. Noi trebuie să avem 7-8 ocazii ca să putem să marcăm un gol. Cred că asta e marea noastră problemă în acest moment".

2. 5 MECIURI ÎN CARE AU FOST CONDUȘI

Steaua nu reușește să intre concentrată în meci și asta îi costă scump pe jucătorii lui Dică. De la reluarea noului sezon, FCSB a fost condusă în 5 din cele 8 meciuri pe care le-a jucat. De fiecare dată a reușit să reintre în meci și doar o singură dată a izbutit să câștige! A fost condusă în turul cu Plzen, acasă cu CSU Craiova, Poli Iași și Astra, dar și în deplasarea de la Chiajna. Doar cu Concordia a reușit să se impună pe final și să ia toate cele trei puncte. Ultima dată când steliștii au avut o apărare la fel de slabă a fost în sezonul 2010-2011, când au terminat pe locul 5.

Explicația lui Dică: "Degeaba ne creăm multe ocazii de gol dacă, din păcate, nu reușim să marcăm. Trebuie să fim mai atenți, mai concentrați. O să stăm din ce în ce mai mult la antrenamente și sperăm ca la meciurile viitoare situația să se schimbe pentru că avem probleme, asta e clar!".

3. PRIMA REPRIZĂ NU EXISTĂ

În cele 8 meciuri pe care le-au jucat până acum, steliștii n-au existat în primele 45 de minute la capitolul finalizare. "Eu nu pot să înțeleg când aduci tot ce e mai bun din țara asta și echipa nu joacă nimic" a fost afirmația lui Becali. Iar lucrurile sunt confirmate de statistică! În prima repriză, Steaua a reușit să marcheze doar de trei ori: Budescu de două ori, cu FC Voluntari și cu Plzen la București, iar Bălașa în returul din Cehia. În schimb, oamenii lui Dică au pornit motoarele abia după pauză, reușind să puncteze de 11 ori!

Explicația lui Dică: "Am început prost jocul cu Astra și am primit gol. Apoi, ca și la meciurile trecute, a trebuit să alergăm după egalare, să avem acea posesie, să încercăm să aducem mingea la margine, să aducem mingi în careu și să avem ocazii de gol. Sunt foarte supărat că începem prost".

  • SPORTING LISABONA - FCSB, azi, 21:45, TV Dolce Sport, Pro TV și liveTEXT pe GSP.ro. Returul se joacă pe 23 august.

CASETA SPORTING LISABONA - FCSB

Stadion: "José Alvalade" (Lisabona)
Azi, ora 21:45, ProTV, Dolce 1
Arbitru: Felix Brych
Asistenți: Mark Borsch şi Stefan Lupp (toți din Germania)

SPORTING
Sistem: 4-2-3-1
1. Patricio - 92. Piccini, 4. Coates, 22. Mathieu, 5. Coentrao - 23. A. Silva, 16. Battaglia - 77. Gelson, 8. B. Fernandes, 9. Acuna - 28. Dost
Rezerve: 18. Salin, 3. J. Silva, 10. A. Ruiz, 11. B. Cesar, 17. Podence, 55. Figueiredo, 88. Doumbia

FCSB
Sistem: 4-2-3-1
1. Fl. Niță - 44. Enache, 6. Larie, 15. Momcilovici, 12. J. Morais - 5. Pintilii, 23. Ov. Popescu - 98. Man, 10. Fl. Tănase, 22. Golofca - 7. Alibec
Rezerve: 33. Stăncioiu, 8. L. Filip, 9. Gnohere, 13. Pleașcă, 20. Vl. Achim, 26. D. Benzar, 80. Teixeira

 

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
939271716140965
Manu Ion  •  15 August 2017, 16:10

Trei pb in capul vostru de Ziariști gsp sunt !!!!

spinoza
spinoza  •  15 August 2017, 15:02

Cele trei probleme lalaite de jurnalist sunt de fapt una! Steaua primeste usor gol! Punct!

bakunin
bakunin  •  15 August 2017, 15:00
Postat de Dan Iordachescu pe 15 August 2017, 14:31

Valentine vei plange diseara si vei regreta amarnic clipa cand ai ales fcsb . Azi sfanta Maria a decis ca echipa de manelisti a lui jiji sa fie umilita ls Lisabona Multumesc sfanta Marie!

Daca tu crezi ca Sfanta Maria se implica in fotbal esti mai non-inteligent decat becali, ceea ce reprezinta o performanta trista....

Vezi toate comentariile (20)
Comentează