INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SLAVIA PRAGA - MIDTJYLLAND

Stanciu, obiectiv Liga Campionilor! În 15 meciuri în grupe, niciun gol și nicio pasă decisivă

Stanciu, obiectiv Liga Campionilor! În 15 meciuri în grupe, niciun gol și nicio pasă decisivă
Stanciu, obiectiv Liga Campionilor! În 15 meciuri în grupe, niciun gol și nicio pasă decisivă

Articol de - Publicat luni, 21 septembrie 2020 14:20 / Actualizat luni, 21 septembrie 2020 14:24

”Tricolorul” speră să se califice cu Slavia din nou în grupele Champions și să reușească primul gol sau primul assist. Nu a făcut-o nici la FCSB, nici la Anderlecht, nici la Slavia.

Transferul la Slavia, în vara lui 2019, după o jumătate de an pierdută în Arabia Saudită, la Al-Ahli, a fost inspirat pentru Nicolae Stanciu. Sezonul precedent, a ieșit cel mai valoros mijlocaș din Cehia și cel mai bun pasator, cu opt assisturi în liga cehă. Primul său titlu de campion la Praga și al doilea cucerit în afara țării, după cel cu Anderlecht, din 2017.

Obstacolul danez

Pentru a ieși cu adevărat la lumină, "tricolorul" trebuie să se remarce și în Champions League. Acesta e obiectivul lui în 2020. Mâine, joacă prima manșă a play-off-ului, împotriva danezilor de la Midtjylland, și speră să se califice din nou în grupele CL, la fel ca anul trecut. Acolo e nevoie de el!

Nici în țară, nici în străinătate

Până acum, Stanciu nu a reușit niciodată să înscrie sau să paseze decisiv în seriile Ligii. Șase partide la FCSB, chiar din prima stagiune roș-albastră, 2013-2014, fără să influențeze vreun gol. În străinătate, a evoluat de două ori în grupe: la Anderlecht, trei meciuri (2017-2018), și la Slavia, șase întâlniri (2019-2020), din nou, niciun gol, niciun assist. În total, 15 jocuri, zero reușite.

Șapte goluri în calificări

În preliminariile CL, s-a descurcat mai bine, dar nici atunci așteptările n-au fost total împlinite. 18 partide, șapte goluri, o pasă decisivă la FCSB. Și un singur assist în două meciuri la Slavia. La 1-0 cu CFR, în turul play-off-ului de la Cluj. 

4 goluri și 12 assisturia reușit Stanciu sezonul trecut la Slavia Praga în toate competițiile

Citește și alte știri despre Liga Campionilor: 

Probleme mari la Maccabi! Șapte jucători bolnavi de coronavirus. Meciul de Ligă e dat peste cap

Igor Surkis, patronul formației lui Mircea Lucescu, a anunțat obiectivul în direct: „Este timpul!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
gido
gido  •  21 Septembrie 2020, 18:26

radoi !!! fii cu ochii pe tudorica jumatate!! o fi prieten cu concurentul pe post la nationala a lui stanciu ?

blatistu49
blatistu49  •  21 Septembrie 2020, 15:23

ok

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close