INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CFR CLUJ - BORAC BANJA 3-1

Situație de neînțeles: CFR Cluj - Borac Banja Luka nu a început la ora programată » Startul partidei nu s-a văzut la TV!

Meciul dintre CFR Cluj și Borac Banja Luka, din turul I preliminar al Ligii Campionilor, a început cu 3 minute mai devreme decât era programat.
Meciul dintre CFR Cluj și Borac Banja Luka, din turul I preliminar al Ligii Campionilor, a început cu 3 minute mai devreme decât era programat.

Articol de GSP - Publicat marti, 06 iulie 2021 20:21 / Actualizat marti, 06 iulie 2021 21:59

Meciul dintre CFR Cluj și Borac Banja Luka, din turul I preliminar al Ligii Campionilor, a început cu 3 minute mai devreme decât era programat. Campioana României s-a impus cu 3-1.

Arbitrul olandez Jochem Kamphuis a surprins pe toată lumea la meciul dintre CFR Cluj și Borac Banja Luka. „Centralul” a fluierat startul la ora 19:57, cu 3 minute înaintea orei anunțate pe site-ul oficial al UEFA. 

„Start furat” în CFR Cluj - Borac Banja

Fluierul de start al arbitrului olandez i-a luat prin surprindere și pe cei care produc meciul. Televiziunile au dat legătura când se scurseseră peste 40 de secunde din meci. 

CFR Cluj a început excelent partida. A deschis scorul după doar 11 minute de joc, prin Billel Omrani. Atacantul francez a urmărit atent mingea după penalty-ul ratat de Ciprian Deac și a înscris cu un șut de la marginea careului de 16 metri. 

Cine e Borac Banja Luka, adversara celor de la CFR Cluj

Borac Banja Luka are un lot evaluat la 5,33 milioane de euro. Almedin Ziljkic (25 de ani), o extremă cu dublă cetățenie, bosniacă și sârbă, e cel mai bine cotat jucător din lot (700.000 de euro, conform Transfermarkt). 

Bosniacii îl au în lot și pe Goran Zakaric, atacantul care între 2019 și 2020 a evoluat în 10 partide pentru CS Universitatea Craiova, fără să înscrie vreun gol. Acesta e cotat la 600.000 de euro.

VIDEO Mario Camora: „Nu există altceva decât Champions League”

Citește și alte știri despre CFR Cluj: 

VIDEO CFR Cluj a găsit atacant pentru Liga Campionilor » Vine din Italia!

VIDEO Șumudică, despre conflictul cu Rondon: „A făcut un pas greșit!” » Anunță două transferuri: „Unul a ajuns deja”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (4)
tinn
tinn  •  07 Iulie 2021, 01:08
Postat de bombon pe 06 Iulie 2021, 20:49

Banja Luka astia sunt cam de nivelul FCSB

kvsc, echipa susținută de cei *** :)))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dora
dora  •  06 Iulie 2021, 21:09

Bine ca UEFA a eliminat regula golului marcat in deplaare !!!

bombon
bombon  •  06 Iulie 2021, 20:49

Banja Luka astia sunt cam de nivelul FCSB

Vezi toate comentariile (4)
Comentează