FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

VIDEO Șumudică, despre conflictul cu Rondon: „A făcut un pas greșit!” » Anunță două transferuri: „Unul a ajuns deja”

Marius Șumudică, 50 de ani, antrenorul celor de la CFR Cluj, a ținut o conferință de presă înaintea primei manșe din turul I preliminar al Ligii Campionilor, cu Borac Banja. +11   FOTO
Marius Șumudică, 50 de ani, antrenorul celor de la CFR Cluj, a ținut o conferință de presă înaintea primei manșe din turul I preliminar al Ligii Campionilor, cu Borac Banja.

Articol de - Publicat luni, 05 iulie 2021 22:08 / Actualizat marti, 06 iulie 2021 00:05

Marius Șumudică, 50 de ani, antrenorul lui CFR Cluj, a susținut o conferință de presă înaintea primei manșe din turul I preliminar al Ligii Campionilor, cu Borac Banja Luka.

  • CFR Cluj - Borac Banja Luka se joacă marți, de la ora 20:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Digi Sport 1 și Look Plus

Șumudică a vorbit și despre Mario Rondon, despre care spune că el l-a dat afară, așa cum GSP a anunțat în exclusivitate. Venezueleanul a semnat deja cu Radomiak Radom, nou-promovată în prima ligă din Polonia.

„S-au spus și minciuni, n-am avut niciun fel de conflict cu Rondon, n-a părăsit niciodată antrenamentul. Nu a avut niciun fel de conflict cu mine. Am avut o discuție când am venit la Cluj, mi-a spus doleanțele lui, i-am zis că îl susțin, după care, a doua zi, a făcut un pas greșit, pe care nu vreau să-l dezvălui. Mi-a demonstrat că are un caracter îndoielnic. 

Am preferat să nu continui cu un astfel de jucător. Am mers imediat la conducere. Nu am nevoie ca cineva să-mi distrugă grupul. Mai bine sacrific un jucător și câștig 20. Forța grupului bate orice individualitate. Dacă gestul pe care l-a făcut Rondon îl făcea oricine altcineva, avea aceeași sortă! El și-a scris rezilierea singur și a luat acest drum, în opinia mea, greșit”, a declarat Șumi.

Marius Șumudică, antrenor CFR Cluj: „Mai vreau doi jucători, unul a venit deja”

Legat de campania de achiziții, Șumudică a declarat: „Cantitativ, suntem ok. Avem un lot cu care putem să ne batem pe două fronturi, dar cred că mai avem nevoie de încă doi jucători. Unul a sosit azi, din informațiile mele. Și mai vrem un atacant, fiindcă avem nevoie să marcăm goluri”.

Sursele GSP susțin că fotbalistul la care face referire Sumudică e mijlocașul central Guessouma Fofana (28 de ani), despre care Gazeta a scris în urmă cu două săptămâni. Acesta a ajuns deja în România.

Șumudică, despre conflictul cu Rondon: „A făcut un pas greșit!” » Anunță două transferuri: „Unul a ajuns deja”

Fofana, născut în Franța, cu origini din Mali, vine la CFR Cluj din postura de jucător liber, după ce i-a expirat contractul cu Guingamp. În sezonul trecut, Fofana a bifat 24 de partide în Ligue 2 și una în Cupa Franței, reușind să marcheze de trei ori.

FOTO CFR Cluj, antrenament oficial înainte de meciul cu Borac Banja Luka

+7 FOTO

FOTO: facebook.com/cfr1907

Interviu exclusiv cu Adrian Păun, mijlocașul campioanei CFR Cluj

Citește mai multe știri despre CFR Cluj:

Rondon a semnat! Unde va juca fotbalistul dat afară de CFR Cluj

CFR Cluj a ajuns la 8 transferuri în mercato » Ultimul jucător prezentat oficial

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
napocarepublica
napocarepublica  •  06 Iulie 2021, 08:11
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

1907 ce an!!

vasglo
vasglo  •  06 Iulie 2021, 07:28

"Mi-a demonstrat că are un caracter îndoielnic." Vai, vai, rade ciob de oala sparta! Shumi loveste din nou.. cu tunul! -:)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează