INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA

Steaua are un nou supraveghetor: Viorel Hrebenciuc a plecat alături de roş-albaştri la Tbilisi!

Articol de GSP - Publicat luni, 29 iulie 2013 00:00 / Actualizat luni, 29 iulie 2013 11:30

Roş-albaştrii au plecat în această dimineaţă în Georgia, acolo unde vor susţine mîine primul meci din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, contra celor de la Dinamo Tbilisi, de la ora 19:00, Digisport 1 şi liveTEXT pe GSP.RO

Echipa lui Reghecampf a fost însoţită de Viorel Hrebenciuc, cel care a rămas alături de echipă în lipsa lui Gigi Becali. Mai multe zvonuri spun că deputatul de Bacău ajută echipa din Ghencea cu diferite sume de bani, iar prezenţa sa în delegaţia roş-albastră subliniază implicarea omului de afaceri.

O dilemă nerezolvată pentru Reghe: Nikolici sau Piovaccari?
Zece titulari bătuţi în cuie, un post încă sub semnul întrebării şi două nume pentru o singură alegere. Cu această dilemă a plecat Reghecampf spre Tbilisi. Piovaccari sau Nikolici? E o întrebare la care îşi va da răspuns abia mîine la prînz, după antrenamentul din ziua jocului. MAI MULTE DETALII AICI.

Echipa probabilă mîine seară
Tătăruşanu - Georgievski, Szukala, Chiricheş, Latovlevici - Pintilii, Bourceanu - Ad. Popa, N. Stanciu, Cr. Tănase - Piovaccari (Nikolici)

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (34)
dreamer123
dreamer123  •  30 Iulie 2013, 03:02

un mafiot !

audi66
audi66  •  29 Iulie 2013, 20:09

Ma baieti ma, treziti-va la realitate! Sau incetati sa mai faceti pe prostii! Si, mai ales, incetati sa ne credeti prosti! E tocmai invers, temelilor, Jiji e omul lui Hrebenciuc, si nu invers, PAPAGALILOR! Jijel nu a fost decat marioneta lui Hrebenciuc! Intotdeauna si definitive!

brigadierul
brigadierul  •  29 Iulie 2013, 16:54

Ati belit dihoru. Daca a venit infectia asta aproape de steoaia,asta care a vandut juma de tara si e combinator sef ....vinde din voi bucata cu bucata. Forta hrebe....asteptam sa bagi steoaia in faliment.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează
Close