INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MANCHESTER UNITED, CAMPIOANA EUROPEI

"Ştiam că va fi o finală foarte dificilă pentru ambele echipe"

Articol de GSP - Publicat joi, 22 mai 2008 00:00

Emerich Ienei a declarat ca se astepta ca Manchester sa castige finala Ligii Campionilor, de miercuri seara. Fostul antrenor al Stelei, care a castigat Champions League cu formatia "ros-albastra", in anul 1986, a spus ca a trait bucuria pe care au simtit-o si "diavolii" atunci cand au ridicat deasupra capului cel mai important trofeu al unei competitii inter-cluburi.

Fostul selectioner al reprezentativei de fotbal a Romaniei este de parere ca numarul de straini dintr-o echipa ar trebui limitat. "Stiam ca va fi o finala foarte foarte dificila pentru ambele echipe. Dar tin cu Manchester United de mult timp si ma asteptam ca ei sa castige. Manchester putea sa castige inca din prima repriza, daca fructifica cele doua mari ocazii din prima repriza, la 1-0. In a doua repriza, Chelsea a jucat mai bine, a lovit si de doua ori bara. In prelungiri a fost o frica la ambele echipe. Au tras mai mult la poarta cei de la Chelsea. Golul lor a fost intamplator, au fost doua ricosee, iar portarul a avut ghinion si a alunecat", a declarat Emerich Ienei, in exclusivitate pentru Sport Total FM.

"M-as bucura ca echipele noastre sa se ridice cel putin la 60% din ce au jucat Manchester si Chelsea aseara. Mai sunt unii carcotasi care spun ca Steaua nu a meritat sa castige in '86. Dar noi am trecut prin bucuria care a fost aseara si asta e tot ce le transmit dusmanilor nostri. Pe timpul nostru, daca greseai ieseai din competitie. Acum poti sa mai gresesti, dar sa strangi puncte si treci mai departe. Pe atunci nu erau nici jucatori in echipe, aveau voie maxim doi stranieri intr-o echipa. Acum, doua echipe englezesti ajung in finala Ligii Campionilor, dar nationala lor nu joaca la Campionatul European. Eu ma gandesc ca numarul de straini dintr-o echipa ar trebui limitat", a mai spus fostul selectioner.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
 •  23 Mai 2008, 04:30

Jiji nu pre te pricepi la fotbal daca spui ca Steaua a castigat cu noroc in 1986. Pt. informarea ta Steaua a jucat semifinala in 1988 si finala in 1989 pe care a pierdut-o in fata celei mai bune echipe care a existat si va exista vreodata AC Milanul din 89,90. (desi Milanul era o super echipa cu Baresi Maldini Donadoni, Rjkaard, Van Basten, Gulit Steaua a pierdut suspect de usor partida. |Dupa super-meciul din semifinala cu Galatasarai, in finala nu a mia jucat nimic.)

 •  22 Mai 2008, 15:11

hai sa zicem asa: grecii sint campionii europei!e totul perfect, medalii, diplome, etc.totul a fost numai un accident stupid. la fel si steaua cu cupa! atita vreme cit nu vedem ca pina la performanta mai lipsesc citiva ani-lumina ne furam singuri caciula! va pup pe gingie!!!:-))

 •  22 Mai 2008, 15:07

ufff cate vrajeli/echipele cu care a jucat Steaua atunci erau campioanele tarilor respective si atunci insemnau ceva /Kyusisi Lahti i-a eliminat pe Dinamo din cupe dupa 1990 asa ca ciocu mic /acuma Anderlecht, Honved, Lahti nu sunt mai nimic/Dinamo, cand a ajuns in semifinale, nu a avut o echipa facuta de cei de la Interne? stransa tot asa? uitati-va pe siteul Uefa si vedeti cu ce echipe au jucat in fiecare an castigatoarele si veti vedea ca echipe considerate slabe acu au fost mereu in CCE/CL

Vezi toate comentariile (10)
Comentează