INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PSG - BAYERN

Suma uriașă pe care o câștigă fiecare jucător al lui PSG dacă francezii câștigă Liga!

Președintele Nasser Al-Khelaïfi le-a promis jucătorilor lui PSG, calificați în premieră în finala Ligii, câte un milion de euro în cazul unei victorii duminică, în fața lui Bayern.
Președintele Nasser Al-Khelaïfi le-a promis jucătorilor lui PSG, calificați în premieră în finala Ligii, câte un milion de euro în cazul unei victorii duminică, în fața lui Bayern.

Articol de - Publicat joi, 20 august 2020 10:13 / Actualizat joi, 20 august 2020 10:47

Președintele Nasser Al-Khelaïfi le-a promis jucătorilor lui PSG, calificați în premieră în finala Ligii, câte un milion de euro în cazul unei victorii duminică, în fața lui Bayern.

  • PSG și Bayern Munchen se vor înfrunta în finala Ligii Campionilor, duminică, 23 august, de la ora 22:00.

În luna în care PSG a sărbătorit 50 de ani de la fondare, jucătorii săi au reușit cea mai mare performanță din istoria clubului. Calificarea în finala Ligii Campionilor. Pentru patronii qatarieni, care au investit peste un miliard de euro numai în transferuri din 2011, de când au cumpărat gruparea pariziană, cucerirea trofeului ar însemna atingerea țintei dorite. Și o excelentă promovare pentru viitorul Mondial, organizat de Qatar în 2022. De aceea, încearcă să-i motiveze și mai mult pe roș-albaștri.

Ar fi primul sezon cu 4 trofee

Dacă triumfă în finala de duminică, fiecare jucător al lui Thomas Tuchel va fi răsplătit cu un milion de euro, anunță L'Équipe. Pentru toate marile victorii din acest an:

  • 500.000 € pentru Champions League; 
  • 400.000 € pentru Ligue 1; 
  • 50.000 € pentru Cupa Franței; 
  • 50.000 € pentru Cupa Ligii Franței.

Zlatan a negociat această primă

Potrivit L'Équipe, datorită lui Ibrahimovici ar fi bonusul atât de consistent. Zlatan ar fi negociat această sumă chiar cu președintele Nasser Al-Khelaïfi în timpul sezonului 2013-2014. Și așa a rămas. După șase ani, parizienii ar putea în sfârșit lua un milion de euro. 

1 milion de euroau câștigat și jucătorii lui Real Madrid pentru câștigarea Champions în 2018

400.000 de euroa primit fiecare internațional francez în 2018, după cucerirea titlului mondial

1,25 miliarde în transferuri

Autoritatea de Investiții în Sport a Qatarului (QSI), care deține PSG, a cheltuit din 2011 nu mai puțin de 1,25 miliarde de euro numai pentru achiziții de jucători (560 de milioane doar în ultimii trei ani). Cel mai scump jucător cumpărat e Neymar, clubul achitând 222 de milioane, clauza de reziliere a contractului acestuia cu Barcelona. 

Citește și alte știri despre Liga Campionilor: 

Bayern Munchen și Robert Lewandowski, vânătorii de recorduri! Statistici impresionante în Liga Campionilor

Câți bani au obținut PSG și Bayern Munchen pentru calificarea în finală

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
steauaeuna
steauaeuna  •  20 August 2020, 13:14

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

steaua.libera
steaua.libera  •  20 August 2020, 11:37

"Autoritatea de Investiții în Sport a Qatarului (QSI), care deține PSG". Priviti, domnilor! Mai e cineva acum care sa zica ca UEFA nu te lasa sa participi in competitie daca echipa e finantata de un Minister?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează