INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MACCABI - CFR CLUJ, AZI, 20:00, DIGI1, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

MACCABI - CFR CLUJ // Suporterii din Tel Aviv nu concep un rezultat negativ azi: „Ori le dăm 2-0, ori ne calificăm!"

Dudi, Ibrahim și Raed (de la stânga la dreapta) merg pe calificarea celor de la Maccabi
Dudi, Ibrahim și Raed (de la stânga la dreapta) merg pe calificarea celor de la Maccabi

Articol de - Publicat marti, 30 iulie 2019 13:05

La restaurantul "206", fieful sportivilor de la Maccabi Tel Aviv, domnește optimismul, fanii și angajații glumind pe tema faptului că Maccabi trebuie să se califice.

Tel Avivul fierbe. Și la propriu, pentru că este tot caniculă, 38-39 de grade, dar și pentru că urmează revanșa între Maccabi și CFR, un meci așteptat cu entuziasm de fani, chiar dacă partida se va disputa la Netanya, la 25 de kilometri.

Restaurantul "206" e recunoscut drept "bârlogul" celor de la Maccabi Tel Aviv. Amplasat în nordul orașului, în Tzaala, cel mai select cartier, e locul preferat al baschetbaliștilor și al fotbaliștilor clubului, dar și al celor mai înfocați suporteri.

"Încă de la prima oră, când am deschis, întâii clienți au încins un mic «parlament» pe tema meciului. Toți știu că CFR este o echipă tare, care ia destul de greu gol, dar au încredere că Maccabi va putea întoarce acel 0-1 de la Cluj și va merge mai departe spre grupele Ligii Campionilor", spune directorul stabilimentului, Dudi Poraz.

"N-am fost niciodată în România, trebuie să ajung!"

Dudi are rădăcini românești. Părinții lui sunt din Botoșani, dar el este născut în Israel. Recunoaște aproape rușinat că "încă nu am ajuns în România, dar îmi propun să mă duc curând, să văd locurile în care s-au născut părinții mei".

Chiar și așa, azi va ține cu Maccabi, echipa sa de suflet. E convins de calificarea elevilor lui Vladimir Ivici: "Ori le dăm 2-0, ori ne calificăm!". E o glumă folosită pe aici, semn că nu se concepe ca Maccabi să nu treacă de CFR.

Ibrahim, colegul lui, merge și el pe "un 3-1 pentru Maccabi". Raed, unul dintre bucătari, e fan Hapoel Tel Aviv, marea rivală a celor de Maccabi. "De data asta o să fac o excepție. În campionat să nu aud de ei, dar acum normal că o să țin cu Maccabi. M-aș bucura să se califice".

Arbitrează un "bancher" din Germania

Partida de azi, dintre Maccabi Tel Aviv și CFR, va fi condusă de o brigadă din Germania, cu Marco Fritz la centru, asistat de Christian Gittelmann și Dominik Schaal. Fritz (41 de ani), angajat la o bancă, are ecuson FIFA din 2012 și nu a mai arbitrat niciodată o echipă românească.

A oficiat doar la 10 partide în cupele europene, cel mai important meci din carieră fiind finala Cupei Germaniei din 2016, între Bayern Munchen și Borussia Dortmund, 4-3.

 

Citește și:

liveTEXT de la 20:00 Campioana trebuie să-și conserve avantajul din tur, 1-0 » Echipele probabile + cote

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
fairplayromania
fairplayromania  •  30 Iulie 2019, 15:41
Postat de fcsbsibklinadn pe 30 Iulie 2019, 15:15

astazi toata romania tine cu Maccabi.!

De-te bă la oi , vezi că scapară din ţarc. Bucurăte încontinuare de victoria Botoşaniului, dar să nu te vadă nea Gigi. Asta da fericire!!!!

alenb
alenb  •  30 Iulie 2019, 15:31

Accuweather indica 32 de grade maxima de azi, de ce trebuia sa exagerati voi cu "38-39", probabil va place sa dramatizati in jurul meciului :))). Parca vad maine o sa citesc ca au asistat 30.000 pe un stadion de 13.000 :)))

blatistu49
blatistu49  •  30 Iulie 2019, 15:18

hai CFR

Vezi toate comentariile (5)
Comentează