INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MANCHESTER CITY - REAL MADRID 4-0

VIDEO Thierry Henry, discuție cu Kevin De Bruyne imediat după Manchester City - Real Madrid: „Acum am mai mult respect”

Articol de - Publicat vineri, 19 mai 2023 16:25 / Actualizat vineri, 19 mai 2023 19:13

Thierry Henry a vorbit cu Kevin De Bruyne, după Manchester City - Real Madrid 4-0, declarând la finalul discuțiilor că „acum îl respect chiar mai mult”. 

La finalul meciului, Henry, care a fost secundul naționalei Belgiei, a discutat la marginea terenului cu mijlocașul belgian, însă nu a vrut să dezvăluie ce și-au spus cei doi.

Șoc la FCSB înainte de meciul cu Farul » Undă verde pentru începerea procesului în care Gigi Becali e acuzat de fraudă la vot
FCSB
Șoc la FCSB înainte de meciul cu Farul » Undă verde pentru începerea procesului în care Gigi Becali e acuzat de fraudă la vot

 VIDEO Thierry Henry, discuție cu Kevin De Bruyne 

„A fost un moment emoționant. Nu pot spune ce am vorbit. Trebuie să rămână ceva privat. Dar, având în vedere ce mi-a spus, acum respect mai mult modul în care a jucat și în care s-a luptat. 

Nu pot spune ce am discutat. Asta e situația. Dar spun din nou că este cel mai important jucător de la Manchester City”, a spus Thierry Henry, potrivit presei internaționale

Kevin De Bruyne, moment tensionat cu Pep Guardiola 

Kevin De Bruyne a avut o prestație foarte bună în partida din returul semifinalelor Champions League, dar a fost și în centrul unui moment tensionat.  

În timp ce belgianul avea balonul, Pep Guardiola striga la el, exasperat: „Pasează, pasează!”. Mijlocașul nu s-a lăsat mai prejos, și a răspuns pe un ton agresiv: „Taci! Taci!”. 

Kevin De Bruyne nu doar că a țipat la antrenorul său, dar a și gesticulat nervos în direcția lui Pep, moment în care spaniolul a plecat plecat spre bancă. Totul s-a petrecut în flancul stâng, lângă locurile destinate antrenorilor celor două echipe. 

Ne-am grăbit mult în repriza a doua. Kevin a făcut trei tranziții care nu erau necesare și am accelerat mult jocul când trebuia să facem fix invers, să îi obosim și să plimbăm mingea mult. 

- Pep Guardiola, antrenor Manchester City 

FOTO. Cele mai tari glume după Manchester City - Real Madrid 4-0

„Din motive personale voi plânge toată noaptea”
+16 FOTO

Citește și:

Mirel Rădoi, poveste spectaculoasă la „Profu' de sport” despre marile sale pasiuni: „Când a văzut actele, soția a crezut ca e casă: «În sfârșit, te-ai deșteptat și tu!»”

Jose Mourinho, din nou într-o finală de cupă europeană: „Nu-mi pasă de istorie. Suntem o echipă incredibilă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează