Articol de - Publicat miercuri, 13 decembrie 2023 17:09 / Actualizat miercuri, 13 decembrie 2023 18:22

Thomas Tuchel, antrenorul lui Bayern Munchen, a fost susținut pe Old Trafford, la victoria cu Manchester United, scor 1-0, de noua sa iubită, Natalie Guerreiro Max (36 de ani). Manager de marketing și comunicații, bruneta braziliancă l-a însoțit apoi și la banchetul echipei.

Gata cu discreția! Antrenorul lui Bayern, Thomas Tuchel, s-a afișat în premieră cu noua sa iubită. Și nu oriunde, ci pe „Old Trafford”, la returul cu Manchester United (1-0). Natalie Guerreiro Max, o frumoasă brunetă originară din Brazilia, s-a bucurat chiar zgomotos la golul lui Kingsley Coman din minutul 70.

Cu iubita la lucru! Un fost internațional dă de pământ cu selecționerul Julian Nagelsmann: „Așa ceva nu poate fi adevărat”
GERMANIA
Cu iubita la lucru! Un fost internațional dă de pământ cu selecționerul Julian Nagelsmann: „Așa ceva nu poate fi adevărat”

Manager de marketing și comunicații, de meserie, Natalie l-a însoțit pe Tuchel și la tradiționalul banchet pe care clubul îl organizează după fiecare deplasare din Champions League.

Cine e noua iubită a lui Thomas Tuchel » S-a afișat cu ea pe Old Trafford și la banchet
Thomas Tuchel/ foto: Imago Images

Thomas Tuchel și Natalie Guerreiro Max au devenit chiar intimi după ce jucătorii s-au retras

La petrecerea ținută la hotelul la care a fost cazată conducerea, „Klimpton Clocktower“, Tuchel și Natalie au devenit chiar intimi spre unu dimineața, după ce jucătorii s-au retras.

Bild relatează că el a sărutat-o la un moment dat pe gât, iar la final au plecat împreună, de mână. 

Thomas Tuchel a fost căsătorit cu Sissi până-n primăvara trecută

Tuchel a fost căsătorit până-n primăvara lui 2022 cu Sissi, o fostă jurnalistă. Aceasta a renunțat chiar la meseria ei, la un moment dat, pentru a se ocupa de cei doi copii ai lor, Emma-Josefine (12 ani) și Kim (11). 

La divorț, finalizat la un notar din Londra, în vremea când încă era managerul lui Chelsea, el i-a lăsat o bună parte din câștigurile realizate în fotbal, pentru a nu duce lipsă de nimic.

Mai puteți citi:

Imediat după calificare, Dan Petrescu a anunțat decizia cu privire la sezonul viitor: „Jeonbuk are nevoie de o schimbare”

„Mi-a spus: «Te voi omorî!»” » Câți ani de închisoare riscă președintele-agresor al clubului lui Moruțan

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”