INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DECIZIE

REZUMATUL VIDEO Imediat după calificare, Dan Petrescu a anunțat decizia cu privire la sezonul viitor: „Jeonbuk are nevoie de o schimbare”

FOTO: Facebook @jeonbuk1994
FOTO: Facebook @jeonbuk1994

Articol de - Publicat miercuri, 13 decembrie 2023 16:52 / Actualizat miercuri, 13 decembrie 2023 17:51

Jeonbuk, echipa lui Dan Petrescu (55 de ani), a obținut calificarea în optimile Ligii Campionilor Asiei ca urmare a victoriei de astăzi cu Bangkok United, 3-2, în ultima rundă din faza grupelor. Antrenorul român a anunțat planurile pentru anul 2024. 

Pentru Dan Petrescu, sezonul s-a încheiat. Jeonbuk s-a clasat pe locul 4 în prima ligă a Coreei de Sud și a avansat în „optimile” Ligii Campionilor Asiei.

Final de drum duminică pentru managerul lui Manchester United?! » Numele care l-ar putea înlocui pe Erik ten Hag
Manchester United - Bayern 0-1
Final de drum duminică pentru managerul lui Manchester United?! » Numele care l-ar putea înlocui pe Erik ten Hag

Dan Petrescu, după calificarea în „optimile” Ligii Campionilor Asiei

„Nu am jucat cum mi-aș fi dorit în prima repriză. Am fost lenți, nu am alergat suficient. Lucrurile s-au schimbat după pauză și sunt fericit că ne-am calificat în optimile de finală. Anul viitor vor arăta mai bine! 

E dificil să evaluez întregul sezon, în condițiile în care eu am venit la jumătatea lui. Am progresat în campionat, de pe 7 am terminat pe 4. Am jucat și finala Cupei. Dar sunt conștient că trebuie să producem rezultate mai bune sezonul viitor.

Adaptarea într-o țară nouă a fost dificilă, dar sunt profesionist. Sunt mulțumit de munca depusă alături de jucători, dar Jeonbuk are nevoie de o schimbare. Avem nevoie de o pregătire bună, trebuie să aducem jucători pe mai multe poziții. Jucători buni! 

Sper să luăm cele mai bune decizii în mercato”, a spus Dan Petrescu, potrivit Biz Chosun.

Dan Petrescu își așteaptă adversara

Jeonbuk a avansat, astfel, în optimile competiției, și așteaptă să-și afle adversara în prima fază eliminatorie. Tragerea la sorți va avea loc pe 28 decembrie, iar meciurile din optimi pe 12-14 februarie (partidele tur), respectiv între 19 și 21 februarie 2024 (meciurile retur).

Participantele în Liga Campionilor Asiei au fost împărțite în 10 grupe, 5 în Regiunea de Est, 5 în cea de Vest. Câștigătoarele celor 10 grupe, plus cele mai bune 3 echipe de pe locul 2 în fiecare Regiune au avansat în optimi.

VIDEO. Damian Djokovic, despre perioada petrecută în Gruia sub comanda lui Dan Petrescu: „Este un antrenor exigent, dar se văd rezultatele cu el”

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Scandalul uriaș continuă în Turcia! „Te voi omorî!”. Câți ani de închisoare riscă președintele-agresor al clubului lui Moruțan! » Mesajul dur al lui Collina: „Cancerul care ucide fotbalul”

Scandalul uriaș de la UEFA se extinde în Europa: „Minciună! Englezii au fabricat totul împotriva lui Ceferin!" » Care e adevărul în cazul care-l include pe Răzvan Burleanu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
parpalache
parpalache  •  13 Decembrie 2023, 19:08

De antrenor,off course!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează