INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FRANTA

PSG i-a găsit înlocuitor lui Christophe Galtier » Ce plan au pus la cale oficialii parizienilor

Christophe Galtier, la un pas să fie demis de PSG. Foto: Imago Images
Christophe Galtier, la un pas să fie demis de PSG. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 21 februarie 2023 14:40 / Actualizat marti, 21 februarie 2023 18:14

PSG este în căutarea unui nou antrenor, în urma rezultatelor modeste obţinute în acest sezon de Christophe Galtier (56 de ani), iar conducerea clubului speră că va putea să-l readucă la echipă pe Thomas Tuchel (49 de ani).

Campioana Franței este gata să îl reangajeze pe tehnicianul alături de care a fost aproape de a cuceri Liga Campionilor în sezonul 2019/20, iar oficialii parizienilor ar fi dispuși chiar să recunoască greșeala pe care au făcut-o atunci când l-au demis, potrivit standard.com.

„E iubita mea, ne-am întâlnit în ziua în care am murit”. Povestea șocantă a celebrului David Ginola, resuscitat 8 minute pe teren
FRANȚA
„E iubita mea, ne-am întâlnit în ziua în care am murit”. Povestea șocantă a celebrului David Ginola, resuscitat 8 minute pe teren

Christophe Galtier, la un pas să fie demis de PSG

Duminică, PSG a fost condusă acasă de Lille, însă a obținut o victorie dramatică pe final de meci, grație unui gol marcat de Lionel Messi în minutul 90+5 cu o reușită superbă din lovitură liberă.

Chiar și așa, prezența directorului sportiv Luis Campos pe banca de rezerve a subliniat presiunea la care este supus Christophe Galtier. PSG a pierdut deja de trei ori în 2023, iar înfrângerea din Liga Campionilor (1-0 cu Bayern Munchen) și eliminarea din Cupa Franței în fața lui Marseille l-au făcut pe antrenorul francez să se teamă pentru postul său.

PSG vrea să-l readucă pe Thomas Tuchel

Thomas Tuchel e unul dintre favoriții pentru a-i lua locul lui Christophe Galtier, în cazul în care acesta va fi demis. Însă, neamțul ar avea câteva condiții pentru a reveni la echipă.

Acesta are nevoie de asigurări că șefii clubului ar fi dispuși să îl protejeze împotriva jucătorilor cu personalitate din lot și cere să fie lăsat să se concentreze exclusiv pe ceea ce are de făcut ca antrenor, fără să fie implicat în strategia de transferuri, potrivit sursei menționate anterior.

Tuchel este liber de contract din septembrie 2022, când pleca de la Chelsea, iar acum antrenorul pare pregătit să se întoarcă la muncă. El a refuzat deja o ofertă venită din partea unui club din Premier League aflat la mijlocul clasamentului.

PSG i-a găsit înlocuitor lui Christophe Galtier » Ce plan au pus la cale oficialii parizienilor
Tuchel, foto: Guliver/gettyimages

Thomas Tuchel ar fi fost dat afară de la PSG, după scandalul cu Colțescu

Neamțul Thomas Tuchel ar fi fost dat afară de PSG după ce a insistat ca jucătorii echipei franceze să termine pe teren meciul cu Bașakșehir din Liga Campionilor, atunci când a avut loc scandalul Sebastian Colțescu (detalii AICI).

Mai precis, Tuchel le-ar fi cerut jucătorilor să nu meargă la vestiare în semn de protest față de acuzațiile de rasism la adresa lui Colțescu și să rămână pe teren ca să joace în continuare partida cu turcii

De altfel, Tuchel ar stat pe bancă câteva minute bune, cât a durat zarva de pe teren și, împreună cu un membru al staff-ul, ar fi susținut că totul este un complot anti-PSG, notează ibericii. Conform AS, neamțul în vârstă de 47 de ani ar fi pierdut susținerea vestiarului în acel moment, precum și pe cea a conducerii.

Citește și:

Îngrijorări înainte de Eintracht Frankfurt - Napoli » Nemții, în alertă când au aflat câți italieni vin la meci

Apel respins! Dani Alves va rămâne după gratii! A făcut o declarație stupefiantă: „Am vrut să o protejez”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (8)
enigmaticul
enigmaticul  •  22 Februarie 2023, 13:20

Gata, plecacă? Aaaa, dacă și-a ”îndeplinit” obiectivul(câștigarea UCL), poate pleca! Și ”struțul”(Tuchel) cel dinaintea lui, a câștigat și a plecat! Bani aruncați în vânt de qatarez pe niște fotbaliști care au venit să-și umple buzunarele, nu să joace fotbal. Deh, unde nu-i cap.........sunt bani, însă, ”tot degeaba”, vorba maestrului Tudor Gheorghe.

Jumygool
Jumygool  •  21 Februarie 2023, 23:04

O echipa umflata si construita in mare parte din “foști” fotbaliști dar cu pretentii de echipa mare. Atat cat ma pricep stiu ca marile echipe s-au construit in jurul antrenorului nu in jurul pseudo vedetelor. Sunt cam pe acelasi principiu ca Jiji , eu fac tot, eu transfer, eu fac schimbări . Jignitor sa coboare cineva din conducere langa antrenor sa ii dicteze una alta. In veci vecilor nu or sa ajunga echipa de legenda cu asemena acționariat si conducători.

VanBasten
VanBasten  •  21 Februarie 2023, 22:13
Postat de magic4ever pe 21 Februarie 2023, 19:45

Chelsea era afundata si cu Tuchel,pierduse vestiarul si echipa era abia pe locurile 7-8 si nu mai juca nimic...nici cu actualul antrenor nu joaca nimic,aveau nevoie de un antrenor cu experienta...

Leo Strizu?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează