INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PSG

Thomas Tuchel ar fi fost dat afară de la PSG, după scandalul cu Colțescu în Liga Campionilor! Ce le-ar fi cerut lui Mbappe și compania

Neamțul Thomas Tuchel ar fi fost dat afară de PSG după ce a insistat ca jucătorii echipei franceze să termine pe teren meciul cu Bașakșehir din Liga Campionilor, foto: Imago +11   FOTO
Neamțul Thomas Tuchel ar fi fost dat afară de PSG după ce a insistat ca jucătorii echipei franceze să termine pe teren meciul cu Bașakșehir din Liga Campionilor, foto: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 decembrie 2020 12:55 / Actualizat sambata, 26 decembrie 2020 15:03

Neamțul Thomas Tuchel ar fi fost dat afară de PSG după ce a insistat ca jucătorii echipei franceze să termine pe teren meciul cu Bașakșehir din Liga Campionilor, atunci când a avut loc scandalul Colțescu, susține cotidianul spaniol AS. 

Mai precis, Tuchel le-ar fi cerut jucătorilor să nu meargă la vestiare în semn de protest față de acuzațiile de rasism la adresa lui Colțescu și să rămână pe teren ca să joace în continuare partida cu turcii. De altfel, Tuchel ar stat pe bancă câteva minute bune, cât a durat zarva de pe teren și, împreună cu un membru al stafful, ar fi susținut că totul este un complot anti-PSG, notează ibericii. Conform AS, neamțul în vârstă de 47 de ani ar fi pierdut susținerea vestiarului în acel moment, precum și pe cea a conducerii. 

Dialog aprins între Thomas Tuchel și un jucător al lui Istanbul Basaksehir: „L-ai auzit să spună asta? Calmează-te” vs. „A recunoscut!”

În timpul meciului, Tuchel și Fredrik Gulbrandsen (28), fotbalistul lui Istanbul Basaksehir, au fost surprinși având un dialog aprins după ce meciul dintre PSG și campioana Turciei a fost întrerupt, iar arbitrul român Sebastian Colțescu (43) acuzat de rasism.

Antrenorul lui PSG nu s-a grăbit să îl acuze pe arbitru de rasism și l-a întrebat pe jucătorul lui Basaksehir dacă a auzit remarca rasistă, cerându-i să se calmeze. Iată dialogul complet:

  • Gulbrandsen: „Este o remarcă rasistă” 
  • Tuchel: „L-ai auzit să o spună?” 
  • Gulbrandsen: „Nu...” 
  • Tuchel: „Atunci calmează-te” 
  • Gulbrandsen: „Dar a recunoscut că a zis-o!” 
  • Tuchel: „Nu știi asta”

PSG, acord cu Mauricio Pochettino

L'Equipe anunță că Pochettino a ajuns la un acord până în 2023 cu PSG Acesta va semna un contract valabil până în iunie 2023. Le Parisien confirmă informația și mai scrie că PSG va plăti 7 milioane de euro ca despăgubire pentru Tuchel și întregul lui staff.

Citește și alte știri despre PSG:

Antrenorul lui Bașakșehir, noi dezvăluiri despre „cazul Colțescu”: „Au spus că-s alături de noi, indiferent ce vom decide”

Pierre Webo a rupt tăcerea după scandalul de la Paris: „Arbitrul a depășit orice limită”

Playtech: Ce se întâmplă cu fix 72 de ore înainte să mori. Primul semn care apare, oamenii de știință au făcut descoperirea


Comentarii (31)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  27 Decembrie 2020, 09:31

Adevărul este că părerea lui Csaba astalos e miezul! Omu vorbește românește precum un câine, este într-o funcție căreia nu-i înțelege însemnătatea, habar n-are că un African din Nigeria nu are cum sa fie afroamerican, GSP se discreditează de mult cu părerile specialiștilor lui Matei, dar prea ați rupt *** cu *** asta!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1311181562227114
Arthur Chivulescu  •  27 Decembrie 2020, 08:56

Inca o dovada de ipocrizie atat din partea PSG ,a turcilor si a UEFA pentru ca,in conformitate cu regulamentul ambelebechipe trebuiau sa fie eliminate!Din aceiasi cauza Coltescu va fi gasit vinovat ,desi chiar daca cuvantul romanesc “ negru” nu avea cum sa jigneasca sensibilitatea “omului de culoare” fiind folosit ca mijloc de identificare a unui agitator,Coltescu putea fi trimis la vestiar fara a influenta desfasurarea ulterioara a jocului.In mod nirmal Tuchel sr trebui sa dea in judecata PSG ,dar probabil ca s-au inteles,dar dictatura milionarilor jucatori “de culoare” devine tot mai nociva!

2964764060229270
Benedic Gabriel Duck  •  27 Decembrie 2020, 07:44

"Specialiștii " consultați de voi sunt niște NULITĂȚI. Neamțul este de apreciat pentru că și atunci și acum păstrează aceiași linie corectă. Iar el a fost acolo!!!! El e specialistul de ACOLO DIN TEREN.UEFA e-n găleată acum:s-a grăbit să reprogrameze meciul,să pună altă brigadă, să admită scena aia gretoasa cu ăia in genunchi,a anulat cartonasul roșu absolut meritat,ce să mai!??!L-a scos pe Coltescu vinovat(și pe noi toti ca români laolaltă) înainte de orice cercetare ori proces.Nu-l iubesc pe Coltescu, din contră n-o să uit nici o dată ca Steaua a marcat de trei ori cu el la centru,dar a pierdut co 0-2 la Giurgiu,dar ACUM are o șansă istorică să fie si faimos și să ia și un sac de bani.UEFA o să dorească să pună "batista pe tambal ",dar arbitrul român se va putea adresa CEDO(pe care-i doare-n cot de UEFA)și atunci vom vedea spălată și demnitatea poporului ăsta care e foarte prost,dar rasist nici intr-un caz și nici intr-un caz Coltescu în această speță. Bonus pentru Coltescu ar fi un sac de bani din daune morale și încălcarea dreptului la muncă. Iar turcaletii și francezii,albi sau negrii pedepsiți conform normelor legale.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează