Comentarii (31)
Muzzi Ciprian  •  27 Decembrie 2020, 09:31

Adevărul este că părerea lui Csaba astalos e miezul! Omu vorbește românește precum un câine, este într-o funcție căreia nu-i înțelege însemnătatea, habar n-are că un African din Nigeria nu are cum sa fie afroamerican, GSP se discreditează de mult cu părerile specialiștilor lui Matei, dar prea ați rupt *** cu *** asta!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Arthur Chivulescu  •  27 Decembrie 2020, 08:56

Inca o dovada de ipocrizie atat din partea PSG ,a turcilor si a UEFA pentru ca,in conformitate cu regulamentul ambelebechipe trebuiau sa fie eliminate!Din aceiasi cauza Coltescu va fi gasit vinovat ,desi chiar daca cuvantul romanesc “ negru” nu avea cum sa jigneasca sensibilitatea “omului de culoare” fiind folosit ca mijloc de identificare a unui agitator,Coltescu putea fi trimis la vestiar fara a influenta desfasurarea ulterioara a jocului.In mod nirmal Tuchel sr trebui sa dea in judecata PSG ,dar probabil ca s-au inteles,dar dictatura milionarilor jucatori “de culoare” devine tot mai nociva!

Benedic Gabriel Duck  •  27 Decembrie 2020, 07:44

"Specialiștii " consultați de voi sunt niște NULITĂȚI. Neamțul este de apreciat pentru că și atunci și acum păstrează aceiași linie corectă. Iar el a fost acolo!!!! El e specialistul de ACOLO DIN TEREN.UEFA e-n găleată acum:s-a grăbit să reprogrameze meciul,să pună altă brigadă, să admită scena aia gretoasa cu ăia in genunchi,a anulat cartonasul roșu absolut meritat,ce să mai!??!L-a scos pe Coltescu vinovat(și pe noi toti ca români laolaltă) înainte de orice cercetare ori proces.Nu-l iubesc pe Coltescu, din contră n-o să uit nici o dată ca Steaua a marcat de trei ori cu el la centru,dar a pierdut co 0-2 la Giurgiu,dar ACUM are o șansă istorică să fie si faimos și să ia și un sac de bani.UEFA o să dorească să pună "batista pe tambal ",dar arbitrul român se va putea adresa CEDO(pe care-i doare-n cot de UEFA)și atunci vom vedea spălată și demnitatea poporului ăsta care e foarte prost,dar rasist nici intr-un caz și nici intr-un caz Coltescu în această speță. Bonus pentru Coltescu ar fi un sac de bani din daune morale și încălcarea dreptului la muncă. Iar turcaletii și francezii,albi sau negrii pedepsiți conform normelor legale.

samertx  •  26 Decembrie 2020, 22:41

Ăsta este demn și ține la opinia lui!

prapadlafcsb1  •  26 Decembrie 2020, 21:14

Dacă nu erau așa cum sunt nu își făcea poze mustăciosul cu turnul Eiffel

gesepescu  •  26 Decembrie 2020, 21:14
Postat de alenb pe 26 Decembrie 2020, 15:00

Asta-i chiar culmea sa fi fost dat afara pentru ca a vrut sa joace, adica sa-si faca treaba pentru care este platit, dar la aberatiile din vremurile de azi nici nu m-am mira, cine nu e cu BLM risca sa plateasca scump neutralitatea, nu mai zic opozitia.

Corect. Singurul care isi facea treaba la PSG e posibil sa fi fost doar antrenorul. Restul niste *** care lesina cand trebuie sa alerge de frica sa nu se strice.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

samertx  •  26 Decembrie 2020, 21:11

Bum-Bum ... și ne duserăm cu sania plină de stele. :))

Adrian Antohe  •  26 Decembrie 2020, 20:52

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

demadrid_al  •  26 Decembrie 2020, 20:44

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

samertx  •  26 Decembrie 2020, 20:09

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Comentează