Comentarii (31)
Benedic Gabriel Duck  •  27 Decembrie 2020, 07:44

"Specialiștii " consultați de voi sunt niște NULITĂȚI. Neamțul este de apreciat pentru că și atunci și acum păstrează aceiași linie corectă. Iar el a fost acolo!!!! El e specialistul de ACOLO DIN TEREN.UEFA e-n găleată acum:s-a grăbit să reprogrameze meciul,să pună altă brigadă, să admită scena aia gretoasa cu ăia in genunchi,a anulat cartonasul roșu absolut meritat,ce să mai!??!L-a scos pe Coltescu vinovat(și pe noi toti ca români laolaltă) înainte de orice cercetare ori proces.Nu-l iubesc pe Coltescu, din contră n-o să uit nici o dată ca Steaua a marcat de trei ori cu el la centru,dar a pierdut co 0-2 la Giurgiu,dar ACUM are o șansă istorică să fie si faimos și să ia și un sac de bani.UEFA o să dorească să pună "batista pe tambal ",dar arbitrul român se va putea adresa CEDO(pe care-i doare-n cot de UEFA)și atunci vom vedea spălată și demnitatea poporului ăsta care e foarte prost,dar rasist nici intr-un caz și nici intr-un caz Coltescu în această speță. Bonus pentru Coltescu ar fi un sac de bani din daune morale și încălcarea dreptului la muncă. Iar turcaletii și francezii,albi sau negrii pedepsiți conform normelor legale.

alenb  •  26 Decembrie 2020, 15:00

Asta-i chiar culmea sa fi fost dat afara pentru ca a vrut sa joace, adica sa-si faca treaba pentru care este platit, dar la aberatiile din vremurile de azi nici nu m-am mira, cine nu e cu BLM risca sa plateasca scump neutralitatea, nu mai zic opozitia.

miketheone  •  26 Decembrie 2020, 16:26

Ati inebunit cu "specialistii" astia ! In ce sunt "specialistii" specialisti ? In ideologia politica care incearca sa "reseteze" lumea ? Ipocrizia a inceput sa ocupe lumea, iar cine indrazneste sa o contrazica este rasist, bolsevic, fascist etc. Numai ideiile voastre de progres si egalitarism de stanga sunt bune si corecte (political corecte).

aguy  •  26 Decembrie 2020, 18:28

Printre cei consultați de GSP.ro se numără, Csaba Asztalos, președintele Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării, sociologul Gelu Duminică, Raluca Toma, cercetător la Median Research Centre. Cei enumerati mai sus isi castiga painea gasind cazuri de rasism. Domnul Duminica interpreteaza cam orice comportament ca fiind rasist (de vazut reactia lui la cazul Carrefor si schimbul de replici cu Marian Godina)

adi_stelistul  •  26 Decembrie 2020, 13:17

"...specialiștii contactați de Gazeta Sporturilor au catalogat drept rasistă replica...". Asta imi place foarte tare. Cine sunt acestia? "Specialisti" in ce domeniu??? Ca in drepturile omului si discriminare daca erau trebuia sa plece de la definitii recunoscute de foruri internationale. Ori fiecare a plecat de la propriile pareri. "Specialisti"... buna asta.

marian1923  •  26 Decembrie 2020, 13:15

Neamtul este neamt! Corect, fara bla-bla-uri! Cearceaful de la PSG a demonstrat ca are alte interese cel mai important sa nu supere UEFA (mai stii fair-play-ul financiar!!!)

andrei.f  •  26 Decembrie 2020, 13:14

Curând Uefa va trebui să explice de ce a reprogramat meciul, nu existau motive. Neamțu are perfectă dreptate !

Mircea Gabriel Bleoca  •  26 Decembrie 2020, 16:49
Postat de Mircea Gabriel Bleoca pe 26 Decembrie 2020, 16:46

Se zice că doar Demba Ba s-ar fi împăcat cu Colțescu!! Restul Batman! Să vedem cum va scoate UEFA castanele din foc la procesul ce va urma, mai ales că înregistrările îl apără pe Colțescu! Și cât l-am înjurat pe Colțescu!! P.S. Tuchel o fi aflat și el cu ce se ocupă patronul său la pregătirea campionatului mondial din Qatar!!

P.S.1 Oare specialiștii GSP au ascultat înregistrările de la cap la coadă?

Mircea Gabriel Bleoca  •  26 Decembrie 2020, 16:46

Se zice că doar Demba Ba s-ar fi împăcat cu Colțescu!! Restul Batman! Să vedem cum va scoate UEFA castanele din foc la procesul ce va urma, mai ales că înregistrările îl apără pe Colțescu! Și cât l-am înjurat pe Colțescu!! P.S. Tuchel o fi aflat și el cu ce se ocupă patronul său la pregătirea campionatului mondial din Qatar!!

zorrozabal  •  26 Decembrie 2020, 14:37

Nu stiu cine este nemernicul asta de la GSP care ne minte la ochi!Minte cu „tema„!Inlocuirea lui Tuchel nu are nici o legatura cu scandalul provocat de„negrul ala„de la Basaksehir, despre asa zisul rasism al lui Coltzescu!Ziarul L,Equipe-cel care a relatat alaltaieri despre demiterea lui Tuchel de catre emirul de la PSG-nu zice nimic in acest sens si zice doar ca sefii PSG negociau de mai demult cu Poquetino si de teama ca argentinianul sa nu se razgandeasca-preferand premier league-nu au mai avut rabdare pana la terminarea sezonului-cand ii expira contractul lui Tuchel!

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Comentează