INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CHELSEA MERGE ÎN FINALA DE LA MUNCHEN

Torres: "Barça e cea mai bună echipă din lume, tactica aleasă de noi era unica şansă de a ne califica"

Torres a marcat golul de 2-2 (sursă foto: Reuters)
Torres a marcat golul de 2-2 (sursă foto: Reuters)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 aprilie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 25 aprilie 2012 00:31

Englezii sînt în extaz după calificarea în finala Ligii Campionilor. Cei doi spanioli ai lui Chelsea, Juan Mata şi Fernando Torres, au vorbit după ce au eliminat-o pe una dintre favoritele competiţiei.

Fernando Torres, marcatorul golului doi al lui Chelsea: "Ăsta e fotbalul, nu mereu cîştigă cel mai bun. Ne-am folosit toate armele.  Nu puteam ieşi la joc. Sînt fericit că mergem mai departe. Barça e cea mai bună echipă din lume, am jucat aşa cum am jucat pentru că era unica şansă de a ne califica. Sînt foarte fericit pentru ceea ce am realizat, după un sezon nu foarte bun pentru noi. Cînd vrei să cîştigi un trofeu ca Liga Campionilor trebuie să fii gata să baţi pe oricine. Bayern şi Real Madrid sînt echipe mari. Oricare va merge mai departe ne va pune probleme"

Juan Mata: "Am luptat pînă la final şi sîntem foarte fericiţi de ceea ce am reuşit. Sigur că Messi e foarte trist. Barcelona a avut şanse să cîştige, dar sînt foarte fericit că ne-am calificat noi. Finala Cupei şi finala Ligii Campionilor... ce prim sezon frumos pentru mine la Chelsea."

Playtech: S-A SĂTURAT! Simona Halep a divulgat motivul pentru care nu mai performează pe teren. Informații de ultimă oră


Comentarii (5)
rsalexander
rsalexander  •  25 Aprilie 2012, 01:29
Postat de mihrp pe 25 Aprilie 2012, 01:20

CE AUTOBAZA?! mai ales cand joci in 10jucatori?

Chelsea putea sa aiba si 14 jucatori ca tot cu autobaza jucau...

mihrp
mihrp  •  25 Aprilie 2012, 01:20

CE AUTOBAZA?! mai ales cand joci in 10jucatori?

blaustein
blaustein  •  25 Aprilie 2012, 01:13

Cand dai 2 goluri, in reprize diferite, nu poti fi acuzat de autobaza, de antifotbal sau mai stiu eu ce. Mai ales ca tot atatea au dat si Barcelona.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close